Microcontroller saskarsmi ar GSM modema, Tutorial

S

sathiieesh

Guest
Hi ...

Es esmu strādā pie saskarsme mikrokontrolleru ar GSM modema ...bet es nevaru nosūtīt un saņemt ziņas no modema, izmantojot mikrokontrolleru ...

Var kāds ieteikt konsultācijas vai kādas programmēšanas metodes vai jebkuras saites, kas rokasgrāmatas man, lai pabeigtu projektu ...

Kādi ieteikumi būtu ņemama ...

Compiler: MikroC

Modems: Wavecom HT-W2101

Mikrokontrolleru: 16f877

Oscilatoru: 10 MHz

Baud likme: 9600 bps

Palīdziet man ...

Sathiesh Kumar.V

Cienījamie,

Jums vajadzētu uzzināt AT komandas GSM komunikācijai.Vispirms jāizveido savienojums jūsu GSM modemu ar jūsu datoru seriālo portu tad sūtīt AT komandas, lai tā, izmantojot Terminal / Hyperterminal, tādā veidā jūs varat uzzināt komandas un pārbaudīt statusu modemu.

Tad jums ir nepieciešams, lai nosūtītu virknes komandu caur jūsu mikrokontrolleru ar modemu.Thnx

Sveicieni
Naveed Khowaja

hello,
i am darot manu pēdējo gadu projektu, bet kurām nav nekāda ideja par to, kā interfeiss GSM ar pic16f877a kontrolieris ..
PLZ kāds man palīdzēt ar saskarsmi diagramma ..

Cienījamie Naveed;

Liels paldies par jūsu labo informāciju

Es nopirku Telit GM862-Quad GSM ar EasyGSM / GPRS GM862 MikroElektronika padome

Mans projekts ir izmantot PIC16F877A kontrolieris ar šo GSM modemu, lai nosūtītu īsziņu, ja konkrētas darbības notiek

Bet tas nav darbs, es MikroBasic programmas PIC16F877A

Lūdzu, skatiet pievienoto failu, kas ietver programmatūras un aparatūras

Gaida jūsu veida atbildi

Laba vēlējumiem;

Eng.Aiman Ismail

eng Aiman Ismail

ur projekts gandrīz līdzīgs wif manu projektu.raktuves ir sms iespējota būru uzraudzības sistēmu.
kā par ur projekts līdz šim?mīnu, kam grūtības no vienas puses, bet viss bija pabeigts.palicis nosūtot sms no tālruņa uz gsm modemu tikai.i donno Kā es varu iegūt statusu / atbildes īsziņu no GSM modemu, lai parādītu statusu no PIC.ja u vēlaties my7 projekts, u var pm man.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back