Microcontroller kļūst karsē uz augšu

A

arunbhaskar

Guest
Es esmu dara ar sirdsdarbības monitoru projektu, izmantojot pirkstu sensors. Esmu pievienots shematisks zemāk. Par Schmitt Trigger produkcijas, ti, faktiski impulsu iet INT0 pin no mikrokontrolleru. Es esmu, izmantojot programmu, lai pārbaudītu sirdsdarbību beigās katra 4. impulsu. Pēc aprēķināšanas BPM, man ir nepieciešams, lai izeja, tas ir 16x2 LCD. Esmu pievienota programma zemāk. Es apkopo to Keil izmantojot Kodu ROM izmērs: COMPACT in Keil, jo mana programma nesaņēma būvētas Code ROM izmēra mazi. Es ielādes programma uz flash, izmantojot seriālo portu programmētājs. Es pa kreisi INT0 pin atvērta tikai, lai pārbaudītu programmu, jo, saskaņā ar savu programmu, tikai welcome ziņas, šķiet, bez pārtraukt. Kad es pārslēdz barošanas ON, man nav get any izejas uz LCD un konstatēja, ka mikrokontrolleru ir apsildāmās augšu. Kāds varētu būt iemesls? Lūdzu, palīdziet.

Pirmkārt, shēma izskatās labi (sk. *), tā ir esi pārliecināts, ka tas bija samontēts saskaņā ar shēmu? Šī mikrokontrolleru var viegli sabojāt ar reverso polaritāti spriegumu, piemēram, kad Vcc ir sajaukti ar GND, pieņemsim ceram, ka tas nenotiks .. Otrais iemesls, tomēr no tās pašas kategorijas, ir iedarbība uz jebkuru pin, lai līdz augstam (Vcc 0,5 V) vai zemu (VDD-0.3V) spriegumu .. (*) Aplūkojot komponentu sarakstu, 1N4942 diode, kas aizsargā / INT0 pin nav pareizi izvēlētas .. Tā vietā jums vajadzētu izmantot Shottky diode (vf

hi varbūt jūs strāvu liela strāva no kontroles līnijas, LCD līniju, lai jūs varat, bet pretestība, lai samazinātu pašreizējo un bez nolaižamiem spriegums LCD line

Thanks guys. Par IAnP s (*) piezīme: es droši vien ir augšupielādēts nepareizi shematisks. Esmu izmantojis 4.7V Zener paralēli ar Schottkty diode youve teica PCB. Tā kā es esmu darījusi to uz PCB, PCB veidošanas programmatūru (Es mēdzu EAGLE) varētu pārliecināties, ka es varu pievienoties gaisa vadi pareizi un ir ļoti maz izredzes dziesmas kļūst īssavienojums. Esmu izmantojis 40-pin bāze uzstādīšanai uC. Tātad, kā jūs teicāt, es ņemšu jaudas aizsist un pārbaudīt sprieguma vērtības nepieciešamo pins. Man ir vēl viens vaicājumu. Vai man, lai pievienotu pašreizējo ierobežojot rezistori uz LCD līnijām, pārtraukt pin vai jebkuru citu pin par šo jautājumu? Un jā, es modelētiem programmatūras Proteus. Man pienācīgu produkcijas ar savu programmu. Esmu izmantojis 12MHz kristāla ar AT89S51-24PC, lai es iegūtu precīzu kavēšanos 1us par katru ērce taimeri. Tas būtu ok ne? Es arī dzirdēju, ka oscilators ir ļoti delikāts sastāvdaļa un to var traucējums off viegli. Kā es varu pārbaudīt, ja oscilators strādā.

Šķiet, ka problēma ir ar jūsu aparatūru. Kā vienu ķēdes viss šķiet pareizi. Pārbaudiet, vai / nepareizi savienojumi, sausā lodēšanai. Nandhu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back