MFV balstīta mājas drošības sistēmu

B

BAT_MAN

Guest
Es Woking gada 2 bit mājas drošības sistēmu ar šādiem ieguldījumiem. 2 bit paroles 1 bit no durvju sensora un izslēgt 1 bit slēdzis monitoru vai ne, lai uzraudzītu rezultātus LED1 darbojas kā signālu, ja durvis ir atvērtas witout ievadot pareizu paroli, ti, durvju sensors nav LED2 1 būs svelme pēc 10 sekundēm taimeri, ja pareiza parole nav ievadīta. Lūdzu, palīdziet man, definējot valstīs.

Ļaujiet man izprast problēmu. Ja jūs atvērt durvis bez paroles ievadīšanas, alarm1 aktivizēs. Ja pēc 10 sekundēm derīgu paroli nav noteikta, alarm2 aktivizēs arī. Vai tas ir pareizi? Kas kuģa jūs lietojat?

Jā, tas ir tas, ko es vēlos īstenot. Es esmu implementating to spartian II fpga

Kāpēc jums ir nepieciešams Spartan II par to? Salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, var izmantot vienkāršu PIC MCU

Tā ir daļa no projekta, un es esmu, izmantojot fpga, jo man ir integrēt dažādas funkcijas

Es esmu uzrakstījis kādu kodu, bet es esmu sajaukt divas domā kā synchornized ar pulksteni, ti, ka mans stāvoklis mainās katru posedge pulksteni un, otrkārt, kā atiestatīt paroli, lai 00 par katru valsti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back