Metodoloģijas valsts RFIC dizains?

S

StoppTidigare

Guest
Hi all Man nekad nav pārbaudīta RFIC-design paketi.Nez, kuras metodes ir paredzētas projektēšana.

Vai viens parasti dizainā ar uzsvars samazinot neatbilstību tāpat kā parasto mikroviļņu dizains, ar S-parametru, iegūt-aprindās utt?

Vai tas ir gadījums, jo wavelengt ir daudz lielāks nekā mikroshēmas izmērus (ja tā neteikšu, 200 GHz), ka viena pieeja problēmu kā parasto zemas frekvences IC-design?

Kindest regards,
StoppTidigare

PS Man vajag book / raksta, ka pilnīgi expalains definīcijas un to, kā aprēķināt jutīgumu, selektivitātes, CR, Spurs, IP2, IP3, IPN, 1 / 2 IF noraidīšanu, Pārņemt pieaugums, IM.Es esmu lasījums Peter Vizmuller "RF-design guide", bet man šķiet pārāk kompakts.Nav viegli saprast.

Hi again all.

Hei, palīdziet man šeit ...

Kāpēc AWR sākt Analog Office, kad viņi bija Mikroviļņu Office?

Kāpēc ir projektēšana 5 GHz amp par duroid vai FR4 starpība salīdzinājumā ar tā veikšana mikroshēmā.

Cik es saprotu, projektēšanas metodika ir tādi paši kā LF IC dizains, bet theres lielāks uzsvars uz EMC par izkārtojums daļu.

Sveicieni,
StoppTidigare

Hi StoppTidigare

lūdzu precizēt: "Hi all Man nekad nav pārbaudīta RFIC-dizains paketi. Nez, kuras metodes ir projektēšanai."-> Jūs interesed plānojumam un mērījumu RF IC?

"Vai viens parasti dizainā ar uzsvars samazinot neatbilstību tāpat kā parasto mikroviļņu dizains, ar S-parametru, iegūt, apli utt?" Parasti lumped circuit pasaulē (iekšā IC) kritēriji ir līdzīgi kritērijiem (ne vienmēr!), Lai analog circuit design , kas izplata circuit worls (ārpus IC) kritēriji ir: Spar, jaudas atbilstība, un tā tālāk.

"Vai tas gadījums, jo wavelengt ir daudz lielāks nekā mikroshēmas izmērus (ja tā neteikšu, 200 GHz), ka viena pieeja problēmu kā parasto zemas frekvences IC-dizains?"
iekšpusē ICs lumped detaļas modeļi ir plaši izmantota.Viņu atvasināšanai bieži no Spar mērīšanai (MW zondēm un deembedding).

"Kāpēc AWR sākt Analog Office, kad viņi bija Mikroviļņu Office?" Varbūt komerciālos nolūkos ... konkurē ar Cadence un Agilent ir grūti ...

"Kāpēc ir projektēšana 5 GHz amp par duroid vai FR4 starpība salīdzinājumā ar tā veikšana mikroshēmā." Izmantojot IC Jums varētu būt vispirms izmantot integrācijas, tas nozīmē, ka telpa, izmaksas utt Jums ir gandrīz par brīvu iespēja izmantot sarežģītas struktūras, daudz tranzistoru.

"Cik es saprotu, projektēšanas metodika ir tādi paši kā LF IC dizains, bet theres lielāks uzsvars uz EMC par izkārtojums puses."Tiesības, bet ne tikai, piemēram: tādas uztvērējs 12mm2 (PLL, LNA, Mixer, JA AGC) Jums nepieciešama ļoti laba stratēģija, lai izolētu bloku!

atā
Mazz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back