Metode izjaucot troksni kontaktlaiks ir nodarījis?

C

calico

Guest
Manā sistēmā man ir daži LDO regulatoriem ar izejām, 1.2V, 2,5, 3.3V un 1.8V. Ievade viņiem ir 5V no pārslēdzama strāvas avota. Sistēmā pastāv arī divas slēdzējus un no tām conmutation izraisīt kādu laiku karājās no DSP valdē. Valde ir izolēts no pārējās sistēmas, izmantotie sensori ir Hola efekta, vai transformatoru, kad man ir nepieciešams ciparu ievades ir Optocouplers, ... Vai jūs zināt par efektīvu metodi, izjaucot troksni slēdzējs ir nodarījis? Piezīme: lai kontrolētu slēdzējus es izmantoju relay in sērijas ar katru, lai ļautu pašreizējo iet caur to lentu vai samazināt to. Un es izmantoju fāzes spriegumu no trifasic sistēmas 380V RMS pāri tiem. Barošanas avots 5V ir powerd ar fāzes pārāk, un es tikko mēģināju izmantot dažādus posmus, gan no tiem, bet nekas mainījies.

Sveiki kalikons, Pirmkārt, kontrolēt savu sēkļa! Meklēt zemes cilpas. Esi SHURE ka slēdzējs vadītājs pašreizējo un slodzes strāvu gan tuvu pār savu ceļu, un tas atbilst ar sistēmas zemes tikai vienu punktu. Otrais mēģināt kontrolēt troksni visā kontaktora. Izmantojiet snubber tīkls, piemēram, RC un / vai kādas Varistor. Instalēt pa kontaktora ja iespējams, šādā veidā jūs ierobežo laukumu "Antena", ko veido vadu. Hope this helps un laba vēlējumiem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back