mesher kļūdu HFSS V10

M

momo256

Guest
hi visiem
Kā mēs varam iegūt plašāku skaidrojumu par kļūdām, kas rodas, izveidojot acis HFSS.after analizējot struktūru hve šo kļūdu: "Kļūda dūriens modulis vainas tolerantu mesher nepilnībām"
Ko tas nozīmē?
pateicība

čau!

Es atklāju pašas nepatikšanas.

Es domāju, ka tas saistīts ar dizainu kļūda, jo softwr atsaucas uz "volume mesher".
Es mēģināju pārveidot mesher iestatījumu "lauks pārklājumu" pop izvēlni (ietve off "tikai virsma"), bet tā vēl nedarbojas.

Vai jums atrisināt problēmu?Kā jūs?!

paldies iepriekš!

Es pati problēma šodien.Vai kāds ir atrasts risinājums?
Es domāju, ka kļūda ir radījis, jo viens no "lapas" nav labi savienots.

Man arī ir vēl viena problēma, es nevarēju atrisinājis dažus mēnešus now: pēc simulācijas, ir S11, bet tālā lauka rezultāti ir 'NaN' (nav datu).(Esmu setup ar bezgalīgo sfēra).

Thanks for your help.

Sveiki
Man ir līdzīga problēma.Es tiešām brīnos what's wrong with hfss v10 meshing.Es mēģināju palaist rokasgrāmatas piemērs taures antena hfss_chorn pēc visiem norādījumiem.Vēl es dabūju šo acu kļūda, pats, kas tur nonāk citiem projektiem:

[error] Sākotnējie acs, process mesh3d: Kļūda atverot vai rakstot acs failus.(7:57 29 augusts 2006)
[error] Simulation aizpilda ar izpildes kļūdu uz servera: Local Machine.(7:57 29 augusts 2006)
Vai kāds konstatēts, kā atrisināt problēmu?THX

Hi blessedme,

Pārinstalēt HFSS būs noteikt, ka šī problēma.

Pateicība.

Thanks costox,
Man ir pārinstalēta hfss v10, tagad tas strādā

sveicieni

Hi blessedme,

Man ir tagad pašu problēmu jums bija ar mesher kļūdu v10 HFSS

Punkts ir tas, ka pat piemēri iekļauti instalēt rīku radīt pašu problēmu.

Es mēģināju vēlreiz instalēt vairākas reizes, bet tas joprojām nedarbojas!

Ir kāda problēma, ja es arī HFSS v9.2, un es mēģinu uzstādīt HFSS v10 citā mapē?

Thank u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back