meklēt cilvēkus,

M

Mr_Programmer

Guest
Hi everybody, Es meklēju cilvēku, kas palīdzēs man dažādos projektos. Es došu prom workpackages ar paredzamo darba laiku 40h, tas būs mājasdarbu. Man ir 2 dažādas jomas, kas būs: 1. Programmētājs - familar ar PIC12/PIC16 un CCS Compiler - jābūt ICD2 - vajadzētu būt akadēmiskā izglītība signālu teorija 2. Developer - jāzina Eagle labi - jābūt iespējai to darīt analogo un digitālo attīstību - izstrādā shēmas un izkārtojumu (doubleside pcb tikai) - RF zināšanas (433/868MHz) būtu ieguvums Kā jau teicu iepriekš man ir vajadzīga palīdzība dažādos projektos vairumā tiem satur RF saites. Lūdzu PM man, ja jums ir interese vai ja jums ir jautājumi, jo darbu var veikt mājās vai universitātē, tas nav svarīgi man, kurā daļa no pasaulē jūs dzīvojat. Ja jūs PM mani, pasakiet man arī, cik daudz naudas (vietējā valūtā), Jums būs jāmaksā par vienu workpackage.

Hi, Es esmu patiesi interesē par šo darbu, lielākā daļa īpaši 1. jomā. Es esmu elektronisko tehniķis, es mācījos CEFET-MG / Brazīlija ( http://www.cefetmg.br/ ). Es esmu programmētājs, šobrīd es esmu strādā ar MSP430 (jo Seva Engenharia - www.seva.com.br ), bet es zinu, strādāt ar PIC, un es izmantot CCS kompilators arī (bet Es gribētu IAR C Compiler - EWPIC). Lūdzu, ja jūs interesē manu palīdz sūtiet e-pastu, emanuelcsm@yahoo.com.br . Paldies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back