M
Mr_Programmer
Guest
Hi everybody,
Es meklēju cilvēku, kas palīdzēs man dažādos projektos.Es atdot darba programmās Nr ar paredzamo darba laiks 40h, tas būs mājasdarbu.Man ir 2 dažādas jomas, kuras ir:
1.Programmētājs
- Familar ar PIC12/PIC16 un CCS Compiler
- Jābūt ICD2
- Jābūt akadēmiskā izglītība signālu teorija
2.Attīstītājs
- Jāzina Eagle labi
- Jāspēj darīt analogo un digitālo attīstība
- Izstrādā shēmas un maketēšana (doubleside PCB only)
- RF zināšanas (433/868MHz) būtu ieguvums
Kā jau es teicu iepriekš man vajadzīga palīdzība dažādos projektos lielākā daļa no tām ir RF saites.
Lūdzu PM man, ja Jūs esat ieinteresēti vai arī ja jums ir jautājumi, jo darbu var veikt mājās vai universitātē tas ir svarīgi, lai man kam daļa pasaulē jūs dzīvojat.Ja jūs PM mani, pasakiet man arī, cik daudz naudas (jūsu vietējā valūtā), Tev būs maksa par vienu pakalpojumu.
Es meklēju cilvēku, kas palīdzēs man dažādos projektos.Es atdot darba programmās Nr ar paredzamo darba laiks 40h, tas būs mājasdarbu.Man ir 2 dažādas jomas, kuras ir:
1.Programmētājs
- Familar ar PIC12/PIC16 un CCS Compiler
- Jābūt ICD2
- Jābūt akadēmiskā izglītība signālu teorija
2.Attīstītājs
- Jāzina Eagle labi
- Jāspēj darīt analogo un digitālo attīstība
- Izstrādā shēmas un maketēšana (doubleside PCB only)
- RF zināšanas (433/868MHz) būtu ieguvums
Kā jau es teicu iepriekš man vajadzīga palīdzība dažādos projektos lielākā daļa no tām ir RF saites.
Lūdzu PM man, ja Jūs esat ieinteresēti vai arī ja jums ir jautājumi, jo darbu var veikt mājās vai universitātē tas ir svarīgi, lai man kam daļa pasaulē jūs dzīvojat.Ja jūs PM mani, pasakiet man arī, cik daudz naudas (jūsu vietējā valūtā), Tev būs maksa par vienu pakalpojumu.