Meklēju RS485 ķēdes ar tikai 2 vadi

M

mtawab74

Guest
Man ir vajadzīga ķēdes, kas izmanto RS485 vadītājam, jabetween transimiter and receiver and those 2 wire carriers data between transimetter and receiver and also carry power from transimeter to receiver card

tur ir tikai 2 vadu
starp transimiter un uztvērēja, un tiem, 2 vadu pārvadātāju datus starp transimetter un uztvērēju, kā arī veikt enerģiju no transimeter līdz uztvērēja karti

uztvērēja karti darbojas 8 voltu un patērē 150 mA

paldies jau iepriekš

Nu, problēma jums aprakstītās var būt nedaudz grūti atrisināt.Nav nekādu problēmu, lai pārsūtītu datus tikai, izmantojot tikai 2 vadi, kā tas ir parasti lieto dažādās sakaru sistēmas.Sūtīšana elektroenerģijas padeve 150mA kopā ar datiem (tālsatiksmes), izmantojot tikai 2 vadi var ieviest sakaru kļūdas īpaši augsts datu pārraides ātrumu un lielos attālumos.Es ieteiktu izmantot 4-vadu kabeli, ja divi papildu vadi tiek izmantoti tikai barošanas pārskaitījumu.Viens ir jāpatur prātā, lai nepārnestu AC pašreizējo, jo tas, protams, rada transmisijas, lai izgāztos.

Jūs varat mēģināt varbūt ar nelielām sērijām transformatoru modulēt powersupply ar jūsu datiem un iegūt to atpakaļ uz otru galu ar transformatora vai kondensators ... ja jums ir nepieciešams strādāt frekvenču joslā pietiekami liels, lai tas nav get shunted pēc barošanas ...

Es gribētu iet ar hdcl spēj kontrolieris no Zilog un darbojas ar līdzīgu protokolu, kā Apple bija vienreiz localtalk ... nozīmē runing pie 230kbits/sec ...

Bet varbūt tur ir lētāks veids?

Jūs varat sazināties datus līdz pat 160 kb / s uz 4000 metru ar MT9172 no zarlink un nosūta jauda un datus par divām stiepļu (awg24 stieple), un nav nekādu problēmu, es testē to un strādā jauki. (tikai punkta uz punktu)
Jūs varat izmantot arī MT8952 mikroshēma ar to datiem.

Cienījamie 7rots51

Jūs, lūdzu, pēc jūsu shēmas vai nosūtīt to uz mani pa e-pastu

mtawab74 (at) hotmail.com

Paldies visiem atbildes

PAR RISINĀJUMS izmantot transformators un kondensators, es mēdzu PIEVIENOTIE ķēde bet tas BAD RESPONSE

UN DISTURT DIGITAL DATU PERIODES un aizkavētu IT

Piemēram, lietojot 9600 bit / sec (i izmantot pulksteni avots 9600Hz 50% nodoklis), lielais periods bija aptuveni 3 reizes zemā laiku pat sākotnējais

un daži dati nosūtīti tiek zaudētas
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Šī ir informācija!

Cienījamie visi beidzot i got šķīdums
pievienoti faili satur 4 identisks ķēdēm, kas satur Darlington

tiem indikatoriem simulat spole, kas varētu pielāgot jebkuram induktivitāte vērtību līdz 10H

i izmantots, un tā veic ļoti labi

Salam

ir kāds, ir ideja par RS485 interfeiss ar opto izolāciju.

binu g

Lūdzu skatīt dokumentu.
http://www.grantronics.com.au/docs/TIA-EIA-485.pdf

Pastāv 13 piemērs Izolēta RS485 Node lapā ar IC SN75LBC176.

ITP

Cienījamie 7rots51

Jūs, lūdzu, pēc jūsu shēmas vai nosūtīt to uz mani pa e-pastu

bj_xxh (at) hotmail.com

paldies!

izmantot msan_124.pdf un MT9092 un MT9172 un MT8940, msas_42.pdf, ...

kas www.zarlink.com , jūs varat viegli izmantot fig2 par msan_124 lai radītu stbus signāliem un izmantot mt9092, lai nosūtītu datu un balss kabeli, jūs varat arī mt8952 kā datu tx ar HDLC formātā.

mt9172 SCH par ir tā datu lapu, komunikāciju nopirkt jūs varat saņemt palīdzību no zarlink atbalstu, viņi jūs iepazīstināt Hongkong uzņēmumam par to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back