Meklējat vājstrāvu High-Efficiency izolētas Power Supply

G

grieblm

Guest
Esmu izskatījās tīmeklī un par šo forumu dizains vājstrāvu (0-25mA) 3V barošanas powered no 8-30V. Šo piedāvājumu ir jābūt izolētām, un ir ļoti zema mierīgs pašreizējā (jo μA diapazonā būtu lieliski). Izejas Regula nav vajadzīga - es varu izmantot lineāru regulators - ja nepieciešams. Ikvienam ir kādas idejas? Es zinu Maxim mikroshēmas, un ir paskatījās uz visiem Linear Tech daļām, kas jau.

Nu jums ir nepieciešama SMPS un kopumā tie nav ļoti efektīva pie zemas jaudas līmenī. Bet daudzi kontrolieriem ir slēgierīci, tapas un kluss strāvu uA diapazonā. Ātri apskatīt lineāro tech liecina LTC1871, kas ir IQ aptuveni 250uA un slēgšanas pašreizējā 10uA. Vai jums tas zemāks, nekā, ka?

Paldies, bet neviens no vājstrāvu Linear Tech energoavoti ir izolēts . IC jums norādīja, ir palielināt regulators - man būtu nepieciešams, buks režīmā regulators. Es negribēju iet tur, bet man var būt, lai izstrādātu savu.

To var izmantot kā flyback kontrolieris. Vienīgā reālā atšķirība starp veicināt un flyback ir tas, ka izolēts transformators vietā induktors, un izolēts atsauksmes tīklu. Abi šie ir ārpus kontrolieris IC, tā kontrolieris nav īsti aprūpi. Kopumā "flyback kontrolieris" ir tas pats kā palielināt kontrolieris, izņemot tā spriegumu atsauksmes pin ir strukturēta atšķirīgi strādāt ar optotransistor atsauksmes. Bet jūs varat darīt, ka izmaiņas ar ārējiem komponentiem. Tātad, būtībā, dispečera nav izolēti. Izolācija nāk no transformatora.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back