Meklējat UNISIM bibliotēka Active-ABL

R

R2_artur

Guest
Sveiki, I use Active-ABL (ALDEC) 7.2 Studentu Edition un man ir problēma ar unisim bibliotēku. Es nevaru atjaunināt bibliotēku moduli no aldec mājas lapā, es nezinu kāpēc. Kļūda masāža - nav 1643/02/07 versija, bet man ir 1644/07/02 SE un ir dažas problēmas, tāpēc es tiešām ir nepieciešams failus unisim bibliotēku. Vai Jūs augšupielādēt to uz mani vai varbūt tev beidzot projekts ar uart16550. Thx:)

vienkārši būtu lejupielādēt tieši no XILINX. vai get me ur pasta id

@ Rsrinivas thx a lot, es nosūtīju e-pastu uz Jums ar nelielu jautāt, vai varbūt daži citi lietotāji ir ieguvuši *. lib failu no unisim bibliotēkas, jo bez šīs galvenes failu es nevarēju atach bibliotēku Aldec. Mans e-pasts: kjik2.r2 (at) gmail.com Thx.

Sveiki, man ir jauna problēma un ir nepieciešams jauns risinājums:) komponents LUT4 - sintēzes translate_off sugas (INIT: bit_vector: = X "16"), - sintēzes translate_on osta (O: no STD_LOGIC, I0: in STD_LOGIC, I1: in STD_LOGIC, I2: in STD_LOGIC, I3: in STD_ULOGIC), beigās tā sastāvdaļas uzraudzību; atribūtu INIT: string; atribūts INIT no mux1_lut: marķējuma "E4FF" sāk - 8-1 multipleksoru pārvērst paralēlām datu sērijveida mux1_lut: LUT4 - sintēzes translate_off sugas kartes (INIT => X "E4FF") - sintēzes translate_on ostas kartē (I0 => bit_select (0), I1 => data_in (0), I2 => data_in (1) I3 => Tx_run, O => data_01) un sastādītāja --- # Kļūda: ELAB1_0020: kcuart_tx.vhd: (227, 0): veidi nesakrīt par sugasvārdu "INIT". Kas ir nepareizi?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back