Meklējat SMPS dizainers.

Ievades 110Vac ar 240Vac Output 425vdc 100mA [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 3 stundas 58 minūtes: [/color] [/size] Šeit ir ideja, bet man būtu nepieciešams avots, to daļas, lai veidotu un tas ir mana problēma. Kur es varētu saņemt T1 no?
AC_DC_SWPS-760x570.jpg
Šis ir mana problēma ar pieņemšanas SMPS ir, es nevaru atrast avots RF transformatori. I guess man būs darīt savu. T

Esmu lasīt dažus PWM pieteikums piezīmes, es domāju, ka ir komerciāla transformatori, kurus var izmantot. Tur ir milzīgs tirgus SMPS ir, jūs domājat, ka transformatoru ražotāji varētu vienkārši sēdēt un gaidīt, lai mēs varētu lūgt tās pielāgotu tiem? Vai jūs zināt grāmatas "praktisko ieslēgt režīmā elektroenerģijas padeves dizains" ar Marty Brown?

Nē, neesmu lasījis daudz grāmatas, tikko atkal inženierijas, ko esmu redzējis. Man koncepcijas un mikroshēmu piegādātājiem ir daudz atbalsta dizainparaugus, izmantojot savu PWM mikroshēmas un izejas MOSFETs. Kas pietrūkst, piemēram, es teicu iepriekš, ir open source un nepieciešamos materiālus. Any help būtu appreciated. T

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back