Meklējat shēmas diagramma no USB lādētājs

L

litto43ph

Guest
M8, es izmanto manu PS2 vai PC uz uzlādēt savu MP3 atskaņotāju (iPod). Tā vietā, izmantojot datoru, ārējo būtu labāk un viegli carry.Can jūs dalīties shēmas diagramma no USB lādētājs? Paldies, Litto

Hi Litto43ph USB spec. par Vbus jauda ir: 4 V40 līdz 5 V25 @ 100mA. Kad ierīce ir konfigurēta pašreizējo tai pieejamos palielinās līdz 500mA. Max un min kapacitātes par Vbus katrai ierīcei ir 1μF ar 10μF. Es iesaku vienkārši stabilizēta piegādi 5v0 @ 500mA DC avots varētu strādāt sekmīgi. Es arī ieteiktu 6 ~ 7V varistora jānovieto pāri produkciju. attiecībā uz ... Erudīts

USB lādētāji ir pieejami Indijas tirgū tikai 30 / - rūpijas vai $ 0,75. Jūs varat tieši izmantot ar gandrīz visiem jūsu USB lādēšanas ierīces. Ja Jums ir tik dedzīgi ēkas pats, izmantot 5 voltu regulētie piegādes tādā pašā polaritāti kā PC. Connect 2 datu pins lādētāju + trase ar 100K rezistoru. Šāds iestatījums tiek izmantotas, lai noteiktu derīgu lādētāju, dažas no ierīcēm. Jūs varat arī apskatīt līdzīgu querry, atbildēja man uz http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=316688&highlight =

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back