Meklējat ražotāja (metāla korpusos)

E

E-design

Guest
Meklējat uzticamu ražotājam ražot nelielu vienkāršas lokšņu metāla korpusi elektronisko produktu. Korpusi prasa zināmu lāzera griešana, kā arī pulvera pārklājumu. Lūdzu PM man, ja jūs varat palīdzēt.

Varētu palīdzēt jums vairāk, ja jūs noteikti, kurā valstī vai kontinentā vēlaties atrast šos Metalurgu, un norāde par iesaistītajiem daudzumiem. Es zinu, vairāki pie manis, taču attiecībā uz transportu var padarīt tos ANO ekonomiski noderīgas jums.

Es visticamāk būtu no Ķīnas ir ekonomiski. Bija uzņēmums Ķīnā, bet ar laiku to kvalitāti samazinājās (pēc jaunā vadība) ar pārāk daudz stulbu kļūdu uz dažām kamerām un vispārējo apdares kvalitāti. Nekad nav saglabājuši savu apsolīto piegādes datumos. Citēt 3 nedēļas un gūt 2-3 mēnešos. Būtu simts kameras pāris sākt un vairāk, ja kvalitāte ir pieņemama. Kāds no šī foruma, kas jau atbildēja. Citēšu pēc apskatot CAD rasējumi. Ceru, ka tas izdosies!

Hi Dean: Tas ir Jūlija, mums bija sadarbības par HDMI kabeli 2009, ceru, ka jums nav aizmirst man :). Šī metāla korpusi, man bija nosūtīt paraugu, lai jūs, bet mēs nesaņem atbildi. Ja iespējams, Iam priecīgs, lai saglabātu mūsu sadarbību nākotnē. Ar laba vēlējumiem Julia Jou Xin Electronics Limited

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back