Meklējat PCB Darinātāji kas kuģa uz ASV

F

felis_CO

Guest
Sveiki, man vajag cenas piedāvājumu attiecībā uz PCB ražošanai. Tas ir 1.5 "ar 1.5", 2 slāņi, 8mil pēdas 8mil klīrensu. Man vajag, lai no tiem 100. Lūdzu, iedodiet man savu cenas piedāvājumu, kā arī apgrozījuma laiks un kuģniecības maksas un laika uz ASV. Paldies, Oleg.

Hi, Felis, kas ir ur EAU šā kuģa? Kā sazināties ar jums? Es esmu tirdzniecības pārstāvi ar PCB ražotājs Ķīnā.

Felis, lūdzu sazinieties ar mums komanda (at) tom-ic.com! Mēs panākt vienošanos, lai pārliecinātos :) Pēc Tom-IC jums saņemt vienu bezmaksas eksemplāru par visām PCB kārtībā (jebkuras virsmas un jebkura slāņu numuru), līdz 2008.gada beigām februāris. Jūsu PCB prototipu , mēģiniet http://www.tom-ic.com/index.php?cPath=22 . Jūsu komponenti medības , vienkārši izmēģināt mūsu BOM pakalpojumu http://www.tom-ic.com/bom.php Hope this helps, Tomic ------ ------------------------------- Jau veiksmīgi strādā ar daudziem uzņēmumiem, inženieru skolām, roboti klubi utt www . tom-ic.com Jūsu uzticamais prototipu partneri.

Sveiki Es esmu Sudhir no Indijas. Vai jums ir shematisks / Gerber. Ja jums ir tikai shematiski, es varu dizains PCB izkārtojumu. Cena būs atkarīga no daudzuma, Shiping ar EMS Ātrums pastu vai starpt kurjeru ļaujiet man zināt jūsu prasībām. paldies Sudhir

Vai kāds zina kur es varu saņemt PCB izgatavotas Indijā (Deli vēlams) ja es dotu tām shēmas? Es esmu hobbyist un tikai meklē pāris dēļi. Visi komponenti ir caur caurumu.

[Quote = Ivars] Vai kāds zina, kur es varu saņemt PCB izgatavotas Indijā (Deli vēlams) ja es dotu tām shēmas? Es esmu hobbyist un tikai meklē pāris dēļi. Visas sastāvdaļas ir ar caurumu [/quote]. Sazināties ar www.united77.com par citātu. Tie atrodas Mangalore un kuģis pasaulē. Pat vienā gabalā pasūtījumus pieņemti vienā pusē. Es esmu pastāvīgam klientam, jo 3 gadu laikā.

Sveiki, Man ir vajadzīga cenas piedāvājumu attiecībā uz PCB ražošanai. Tas ir 1.5 "ar 1.5", 2 slāņi, 8mil pēdas 8mil klīrensu. Man vajag, lai no tiem 100. Lūdzu, iedodiet man savu cenas piedāvājumu, kā arī apgrozījuma laiks un kuģniecības maksas un laika uz ASV. Paldies, Oleg.
PCB cenu lielu atlaidi ... ... .. Bāzes cena sarakstu 08/01 slāņiem prototipu 2layers 4layers 6layers 8layers Tolal Platība viena dizains (c ㎡) 1000 CM Sq bāzes cena (USD) 75 150 270 450 2layers (FR4 HAL) nelielos daudzumos, vidējo daudzumu tikai 80 (USD) / ㎡

Wintak shēmām specializējas augstas precizitātes un ticamības 24/02 slāņiem PCB, tostarp HDI, alumīnija shēmas, augstfrekvences plates, smagie vara, biezas zelta, utt Mēs esam sertificēti ar LU ISO9001: 2000, ISO 14001, un TS16949. Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, e-pastu man Carson.xi (at) wintakpcb.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back