Meklējat nelielu motora vadības ķēde

C

crunch

Guest
Ok, es esmu gatavojas post šo jautājumu vēlreiz. Pēdējo reizi es ievietojis šo es nevarēju iegūt shematisks circuit, ka es varētu izmantot, ka bija vienkārša. Varbūt ne vēlas šo to darīt tik daudz lietas, tas palīdzēs. Es neesmu iepazinies pietiekami tiesības tagad, lai strādātu ar PIC ir etc ant tas būtu diezgan vienkāršs ķēde, kas droši vien varētu izmantot 555 vai tādas, ko es saprotu mazliet. Labais tagad es nav padarīt to darīt pārāk daudzas lietas uzreiz. Lūk, ko man vajag. 1. Man ir mazs vērsta motors, kas ir 6 volti DC. Bez slodzes ir ap 65 milliamps un ar slodzi, es varu saņemt to līdz aptuveni 90 milliamps. Man ir spiedpoga, un pieņemsim, ka es gribu, kas notika un kas sēdēja blakus spiedpogu. Es nospiediet pogu un mehānisko vārpsta griežas 1 reizi un aptur līdz brīdim, kad nākamo reizi pogu. 2. Tāds pats scenārijs, izņemot motors strādā 30 sekundes un apstājas, kamēr spied pogu vēlreiz. 3. Tāds pats scenārijs, izņemot nē pāriet uz push. Motors tikko sākas 30 sekundes un apstājas uz 1 stundu un uztur atkārtojot to pašu. Jebkura palīdzība ir ļoti appreciated. Thanks, Mike [/img]

555 ir avots / izlietne strāvu līdz 200mA, lai jūs būtu jāspēj vadīt savu motoru tieši no savas produkcijas (pin3) .. Option1: jūs varat izmantot 555 monostabile konfigurācijā (skatīt attēlu zemāk) un noregulējiet laiku tādā veidā, ka mehāniskais tajā tikai 1 kārtas .. Cits variants prasīs dažas shaft encoder veida būvēt ap optocoupler vai slēdzis .. Option2: tāds pats 555, bet laiks pielāgot 30s .. Option3: pats 555 ar 30sec laika un citu ar 1 stunda laikam 555, gan savienots virknē un cilpu, lai radītu 30sec katru stundu .. Sveicieni, IanP

Laiks motoram tikai veikt vienu rotāciju, šķiet, ir simples metode. Somthing, piemēram, optocoupler vai limit switch migh sniegtu precīzāku rezultātu, ja tas ir nepieciešams. Cheers Slayer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back