Meklējat kurss elektronikas aparatūras inženieris

K

kanandh1983

Guest
Hi all, Es esmu PCB projektēšanas inženieris ar BE kvalifikācija ir 2 gadi exp. Es gribu pārslēgšanai ar elektronikas aparatūras inženieris (R & D). Lai to ko man darīt. Vai ir kāds kurss ir pieejams datortehnikas inženieris. Lūdzu, iedodiet man kādu ideju. Ar Anand

Jūs varētu, iespējams, meklēt ierakstu līmenī darbs Hardware Engineer. Un vairāk laika jūs iegūsiet pieredzi par to. jūsu PCB dizains pieredze var palīdzēt jums ar kādu no H / W izstrādes aspektiem kā pamati, specifikācijas komponentiem etc

Paldies par informāciju, ir kāda kursa apguvei elektronikas aparatūras pamati, piemēram, ķēdes analīze uc Līdz Anand

Es have'nt nāk pāri jebkurā ķēdes analīzei kursiem un produktiem, piemēram, tie ir iegultās sistēmas / RTOS utt .. Tas nenozīmē, ka nav tādas kursi, jums pārbaudīt uz vietas. Circuit analīze mācīšanās parasti sākas no akadēmiskā līmenī vai darba vietā. Tieši tāpēc es piedāvāju meklēt Entry Level darbu šajā jomā.

Liels paldies, Vai jūs, lūdzu man pateikt, kādas ir to subjekti mums ir jāiemācās, lai saņemtu ierakstu līmeņa amatus šajā jomā. Ar Anand

yep. Basic Electronics: kas ir pamata elektronikas principi (sprieguma, strāvas, pretestības uc) Tranzistori, pastiprinātāji, Operational Amplifiers (es domāju googling "Basic Electronics" sniegs jums sīkāku informāciju) Ciparu elektronika: Šobrīd elektronikas kļūst ātrāka un ātrāka, mikrokontrolieru, mikroprocesoru, DSP, FPGA utt palīdzēt digitālo zināšanu tagad ir kļuvusi par iepriekš requiste uz Hardware Engineer. Tātad, kas jums jāzina pamatus Logic vārti uc (Atkal googling palīdzēs jums labāk) Kad jums lil priekšstatu par to, kā lietas strādā, sāk analizēt mazo hobijs, projektus, kas ir avalaible neto vai elektronikas žurnālu (EFY / ELEKTOR uc). Pa to laiku meklēt darbu. Visu labāko!

Jūs varat iet uz MS VLSI no dažas labas universitātes vai meklēt kādu mācību kursu pieejama CDAC vai viņiem līdzīgi institūts. Going par ierakstu līmenī darbs arī ir laba ideja.

Man bija tikai lasījums EFY žurnāls un konstatēja dažas reklāmas par kursus Basic elektronika: var būt jebkura procentu jums: pieteikties-[url = http://www.efytechcenter.com] EFY Tech Center [/url]

u var iet caur efy magzine ... tie r veicot kursi pamatus elektronikas ... un citu elektronisko jomās .... ja u vēlaties uzzināt dažas pamatlietas u var iet caur elektronisko ierīču un shēmu, ko salivahan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back