Meklējat freeware par shēmas un PCB

C

cheolim

Guest
Hi, viss, ko es gribētu zināt, vai es varu saņemt freeware par shematisks un PCB bez jebkādiem ierobežojumiem. Atradu dažas freewares, piemēram ExpressPCB utt, bet ir daži ierobežojumi, vai to faila formātu nevar izmantot, lai kopīgiem PCB veidotājiem. Jebkura iestāde zina, kur iegūt reālu freeware par SCH & PCB, nav demo. Ja kāds zina, lūdzu, let me know. Paldies par jūsu attentions. : Roll:

Na oficjalnej stronie gry NBA 2K15 na Steam zostały ujawnione wymagania sprzętowe PC. Według podanych specyfikacji, gracze PC będą potrzebować 64-bitowego OS'u, GPU ma być kompatybilny przynajmniej z DirectX 10.1 oraz potrzeba 50 GB wolnego miejsca na dysku. Gra trafi na Steama 10 pażdziernika. Oferowany będzie w typowej cenie jak za grę AAA (ok 49...

Read more...

Jūs varētu vēlēties apskatīt lapā zemāk. Ir saites uz vairākiem bezmaksas paketes. h ** p: / / zeus.eed.usv.ro / misc / spoguļi / cc / links_soft.htm (*> t iepriekš)

Labdien, Vispirms ļoti paldies House_Cat, MonkeyBusiness un cube007. Savā saites, ir daudz informations par mani. Līdzīgi atvērtā koda programma un freewares, tas ir ļoti interesanti man. Paldies vēlreiz pār visiem. Good luck. : Roll:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back