Meklējat DSP komplekts / kuģa hidrolokatoru pārstrādei.

T

TigerClaw27

Guest
Hi Es meklēju labu DSP komplektu, lai sāktu mācīties tālāk, man ir tikai viens lūgums, kas ir tas, ka mikroshēma ir 8 / D kanālus pārstrādei audio. Būtu jauki, ja tas atnāca ar C kompilatoru, un, iespējams, JTAG atkļūdošana. I dont gribu, lai izjauktu manu maku, tāpēc būtu jauki, ja tas ir lēts (mans max ir 500 USD). Jebkurā gadījumā kādi ieteikumi ir welcome. Paldies, Mark ** Tēma ir mainīta.

Jūs varat izveidot savu DSP kuģa. pēc REQ. IC paraugu TM320LF24xx no TI. meklēt informāciju EDAboard un TI tīmekļa.

Es paplašināt par to, ko es cenšos darīt. Es cenšos padarīt pasīvu lai robotus mērķa izsekošana hidrolokatoru un varbūt pat identifikāciju. Uz saites zemāk aprakstīta sistēmu, piemēram, tas parakstīts NCSU. Bet es cenšos darīt to, izmantojot DSP, un tas būs mans pirmais DSP projektu. h ** p: / / crim.ece.ncsu.edu/assets/publications/conference/mattos2004-icra/mattos2004-icra.pdf Tāpēc DSP man būtu iespējams, diezgan spēcīgs? Ir Motorola 56F800 sēriju un demo kuģa tā, ka izmaksas, zem 100 Bux. Mikroshēma, kas jau ir 8 ACP (12bit), bet tikai 8kB RAM un 32KB Flash. Viena priekšrocība mikroshēma ir relatīvi neliels un viegli strādāt ar 64 LQFP paketi. I really dont vēlaties nokļūt BGA iepakojumu, tāpēc es gribētu kaut ko LQFP ar 144 vai mazāk tapas. Vai kāds ir pieredze ar DSPs dod man padomu? Regards, Mark

Hi, piebilst-21992-EZLITE ir EXACLTY whay nepieciešams: Rekvizīti: - ADSP-21992 DSP - 64K x 16-bit Static RAM - 4Mbits Flash atmiņas - Analogā ieeja shēmas - 8-kanālu 12-bit DAC (AD5328) par SPI Interface - Encoder Interface shēmas - UART interfeisa (RS-232) - CAN interfeiss shēmas - USB versiju 1.1 saskarne - 14-Pin Emulator savienotājs JTAG interfeiss un DSP sevi: - 160 MHz, ADSP-219x DSP Core - 8 kanālu, 14-Bit, 20 MSPS ADC ar On-Chip - Voltage Reference - 32K Program 16K Datu atmiņa RAM - Integrēta kontroliera apgabala tīklu (CAN) Interface - Ārējā atmiņa saskarne (1 MWord) - trīs fāzu PWM paaudzes nodaļa , ar papildu - Dual Palīglīdzekļi PWM izejas - trīs fāzes PWM paaudzes Unit - Papildu Encoder Interface Unit - trīs 32-Bit, General Purpose Taimeri - 16-bitu General Purpose karogs I / O Ports - Sinhronā sērijas (SPORT) un SPI Communications Port - CROSSCORE ™ rīks atbalsta Go šeit: http://www.analog.com/processors/processors/ADSP/ es domāju, ka cena ir mazāka par 500 ASV dolāriem, tā iekļaujoties budžetā. Regards, JaaC PS / Gimme daži punkti, lūdzu!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back