Meklējat ļoti lēts GLCD ar standarta kontrolieris

S

SphinX

Guest
Salam, Meklēju ļoti lēti GLCD (attiecībā uz jebkuru rezolūciju> 128x64) ar standarta kontrolieris. Thanks very much

do meklēt "Nokia LCD" ... Es esmu pārliecināts, ka ir lēts un vienkāršs risinājums ...

Ja jūs vēlaties, lai pasūtītu tiešsaistē pārbaudīt šo vietni http://www.futurlec.com , kas ir zemākais GLCD izmaksas, kas viņi ir ir 128 x 64 vienu (24,9 $), un nosūtīšanas izmaksas ir ļoti zema tur, tā ir ļoti jauka vieta ...

Ja jūs meklējat ļoti lēts GLCD, pēc tam izvēlieties vienu no mobilo telefonu "LCD - tie ir ļoti lēti, jo masveida ražošanu. BW versija ir apmēram 3-5 $, krāsu varat atrast 15-20 $. Vienkārši izvēlieties vienu, kas vadības iestatīšanas apraksts ir pieejams internetā.

Salam Ace-X, Kur es varu atrast Mobile LCD? Es gribu nopirkt vienu. Paldies

Es nopirku dažas GLCDs 128x64 apmēram US $ 15 no Hong Kong pagājušajā gadā. Min qty Es domāju, ka bija 100gab.

[Quote = Sfinksa] Salam Ace-X, Kur es varu atrast Mobile LCD? Es gribu nopirkt vienu. Paldies [/quote] Es zinu dažus Krievijas uzņēmumiem, kas pārdod, bet es nedomāju, ka viņi var tos sūtīt uz jums. Tātad, es ieteiktu jums, lai pārbaudītu eBay vai sazinieties ar vietējo mobilo tālruni remonta uzņēmumiem. Arī šeit ir divas noderīgas saites, lai jūs par saskarni un no tiem GLCD pinout: h ** p: / / serdisplib.sourceforge.net / index.html h ** p: / / sandiding.tripod.com / Bertys.html Good veiksmi un laimīgu NY! Ace-X.

ļoti jauki viens, do u ir visas datu lapas LCD, tostarp saskarnes pin

Šie ir no krājumiem un galvenokārt pārtraukta produktu, tāpēc jums ir nopirkt tos ātri un nevis gaidīt, lai konstatēja, ka tie kaut kur vairs.

NookNikz pārdod ļoti labs GLCD. Futurlec ir viņa izplatītāja.

Viens LCD mums bija, ko izmanto produkta $ 15/pc, bet ar iebūvētu dual HD61202 matricā dot LCD kontrolieris un atpakaļ gaismas. To var kontrolēt R / W, izmantojot autobusu uC. citu LCD veida nav kontrolieris, bet dekoderi. Lietotājam ir vadīt LCD ar ārējiem apstrādātājiem. Cena ir tikai par $ 7 $ 8. izskatās, ka kādu glāzi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back