meklē palīdzību ar dažiem pamata shēmas

M

mike134

Guest
Hey guys Es tikai sāk mācīties, kā veidot ķēdes, kas nav cep paši un tikai vēlos, lai kāds man pateikt, yeah, ka, ja darbs vai nokrāsa mani un saka u idiots. anyway, ir tur kaut kas nepareizi ar uzlādes usb ierīci ar 9 voltu baterija, un kaut kas līdzīgs 7805 sprieguma stabilizators. krišanu es redzu ir tas, es neticu, ka tik efektīvi. otra ir reāls viegli man ir nepieciešams kaut kas starp 12 voltu strāvas avotu un 12 voltu ventilators. Paldies par jebkuru palīdzību Mike

Atbilde uz pirmo jautājumu ir nē, tas ir OK, bet jums ir jābūt uzmanīgiem, jo dažas ierīces var sabojāties, ja USB ir pārāk daudz strāvu. viņš otrā atbilde ir nē, jūs varat savienot to tieši, bez jebkādām problēmām.

žēl, es arī aizmirsu pievienot pirmais bija man būtu pievienot LED uz gaismu un switch tas ir svarīgi. un arī ir kaut kas cits man būtu jāiekļauj lādētāju ciruit

Saistītu jautājumu. Es nesen nopirka Euro stils plug lādētājs (USB) par draugu Madridē. I pārbauda to (tā ir universāla, jo ar ieejas AC), un tās izkrautas produkcijas bija 11 vai 12 VDC. Vai USB standarts atļaut? ja jā, cik daudz ir pārāk daudz USB ierīci. Mans draugs bija uzlādēšanas viņas mobilo telefonu ar savu portatīvo datoru, tas būs vieglāk. Paldies

Tas ir sava veida normāls, jo lielākā daļa no šiem lēti ierīču regulēt spriegumu tikai tad, ja ir slodze saistīta ar to. Labākais veids, kā pārbaudīt šo vienību ir savienot nelielu 6V lampu, lai tā, un tad redzēt, redzēt spriegumu lampu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back