Mehdi no aptuveni digsilent varas factori in sked Irānā meklēšana

Kāds ir jūsu post vajadzēja nozīmē? Jūs jautājat kaut ko? Jums ir tikai ar noteikumu, jūsu e-pastu un virsrakstu esat izmantojis, nav jēgas. Alex

mehdi.amini82 @ yahoo.com [/email]
Sveiki Es esmu mramini no Kerman, Irāna, es strādāju par elektrības sadales uzņēmums, kas izmanto digsilent jauda fabrika programmatūra darīt studding par izplatīšanas tīklu. Bet man ir problēmas ar šo programmatūru: Mēs izmantojam ĢIS (Tā ir datu bāze sastāv no statiska datu tīkls) studding par sadales sistēmu. Bet šī banka nevar iesniegt tiešsaistes datu vai impedance matrica, tāpēc man ir pārvērst statisko datu failu formatēta kā "DLE". Izmantojot pārveidotāju modulis un tad es atveriet to (. DLE), kas digsilent jaudas rūpnīcā un lasīt R un X (izturība un pretestība) katras sadaļas, lai veidotu line datu matricas (ar peles labo pogu noklikšķiniet uz sadaļā un lasīt tās no rediģēt cilnē).. tas ir grūti un ir nepieciešams daudz laika, jo ir daudz sadaļas dažās tīkla. Tagad man ir zem jautājums: Kā es varu ekstrakts pretestības (vai līnijas dati) matrica konvertētas tīkla digsilent? Vai ir vienkāršs veids? Lūdzu guide me, pateicoties

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back