mehāniskā daļa elektronisko durvju slēdzeni

O

ovide

Guest
Es strādāju par pēdējo gadu projekts: Elektroniskās durvju slēdzenes, izmantojot SMS. Projekts prasa, ka man ir veidot atslēga kaut ar zvejas rīkiem, plaukts, zobratu un skrūvi. Man ir projekta skices, ko es vēlos izmantot, bet es vienkārši gribu, lai to uz augšu, lai ikviens varētu redzēt, jo es neesmu pārliecināts, ko es darīju, ir reāli un / vai apstākļiem. Visi mani aprēķini tika balstīti uz pieņēmumiem. Lūdzu, Man ir vajadzīga jūsu palīdzība.

Vai nav pilnībā saprast savu skici, bet šķiet pareizajā zonā. Ko es varētu darīt, ir jābūt "kāja" uz beigām, skrūvi iekšā atslēga. Izmantojiet šo piesaisti darboties microswitches, kad skrūve ir vai tālinātu. Tad ar diodes pāris, un parastu DC motoru un ātrumkārbu jūs vienkārši ielieciet jaudu ārā, motors strādā līdz skrūve tiek mājās, kad microswitch izcirtņu DC jauda (diode ļauj pašreizējā plūst pretējā virzienā ). Reverse DC polaritāti un motors strādā citā virzienā, līdz citu microswitch atveras. Šī metode pārvar skaitīšanas vairākus pasākumus Stepper motors ir jāveic, lai pārvietotu skrūvi, un kas notiek, ja tā faktisko stāvokli un soli skaits izkļūt no secību. Atklāts

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back