meaurement no revolūcijas sekundē statiskās vārpstas ap kuru gultnis virzās.

A

aliman8

Guest
Sveiki Man ir pienācis acorss problēmu, kurā man ir nepieciešams, lai izmērītu apgriezienu sekundē (likmi) un spin virziens tādā veidā, ka galvenās vārpstas ir statisks un tikai gultņi pāri tiek moving.Now es nevaru izmantot potenciometrs mērījumiem, jo vārpsta ir statisks, tāpēc es domāju par vārpstas optisko kodētāju? Kāds, kam labāka ideja var lūdzu guide man Ali

Es domāju, ka jūs varat izmantot šo pieeju zemāk ka ..... Jūs varat izmantot divas detektors un gaismas staru un ir nepieciešama atstarojoša vietu uz vārpstas rotācijas mašīna kustību sākat rotācijas mašīna jūs saņemsiet pārdomas gaismas uz sensora ... vai nu virzienā, un tas ..... iespēja saņemt signālu no sensora un virzienu uz motora pārāk ..... bet atcerēties ..... tas ir jēdziens .... Man vajag, lai izstrādātu ar daudz detaļām, piemēram, u plāno izmantot impulsu lāzeru, kas būtu ģeometriskā izskatīšana detektoru un avota stāvoklī utt .... Man bija pievienots attēlu jūsu atsauci .... Lai jums veicas

Sveiki, paldies par palīdzību, bet tu esi uzskatīt šo faktu, ka viens vārpsta ir statisks un citu gredzenu virzās pāri. Ar laba vēlējumiem Ali

Atvainojiet Ali, es domāju, ka es miss saprot šo problēmu .... Es domāju, ka es tiešām garām lasīt šo amatu .... Ar cieņu, Milind

Ali, jūs sakāt, ka vārpsta ir statisks un gultņi kustas, un es esmu guessing jūs vēlaties, lai jūsu sensoru statisks wrt vārpstas? (Ti, jo gultņu spin, sensoru un tās signāla vadi nav spin ar viņiem). Anyway, jums ir tikai skaitot pilnu apgriezienu, kas padara lietas vienkārši. Jūs varat pielāgot Milind ideju jūsu situāciju ar spīdošs lāzera tajos nevis uz asi gultņiem. Vai arī jūs varat izmantot optiski pārtraucēju. Vēl viena alternatīva ir izmantot telpas iedarbības sensoru. Ir daudzas metodes, jūs varat izmantot, un lēmums vārīties uz leju, lai cik pieteikumu tas tiek izmantots. [COLOR = "sudraba"] --- Atjaunināts --- [/COLOR] Ali, jūs sakāt, ka vārpsta ir statisks un gultņi kustas, un es esmu guessing jūs vēlaties, lai jūsu sensoru statisks wrt vārpstas? (Ti, jo gultņu spin, sensoru un tās signāla vadi nav spin ar viņiem). Anyway, jums ir tikai skaitot pilnu apgriezienu, kas padara lietas vienkārši. Jūs varat pielāgot Milind ideju jūsu situāciju ar spīdošs lāzera tajos nevis uz asi gultņiem. Vai arī jūs varat izmantot optiski pārtraucēju. Vēl viena alternatīva ir izmantot telpas iedarbības sensoru. Ir daudzas metodes, jūs varat izmantot, un lēmums vārīties uz leju, lai cik pieteikumu tas tiek izmantots.

Sveiki Man ir augšupielādēts tēlu manu sistēmu tā, ka jūs guys var labāk izprast scenario.I nevar izmantot optisko pārtraucējs jo mans gaismas avots par kustīgo daļu un optisko sloksne ir arī virzās, bet mana gaismas sensors uzņemt gaismu, ir par statiska daļa. Daži, kā man ir nepieciešams, lai izstrādātu sistēmu, lai kārtotu optisko kodētāju shēmu, bet es nezinu, kurā konfigurācija man ir to izmantot. Otrkārt, man ir nepieciešams, lai novērtētu grādiem / sekundē revolūcija ti es gribu zināt rotācijas nobīdi ar izšķirtspēju atleast 10 grādiem. Man ir mēģinājuši izmantot Hall sensoru taču tā izšķirtspēja ir ierobežots aa ziņā, ka es varētu izmantot ierobežotos sensoru palīdzību ap vārpstu. [COLOR = "sudraba"] --- Atjaunināts --- [/COLOR] man ir izvirzīti divi detektori un gaismas avotu uz statisko vārpstas un spīdošs daļa ir uz kustīgās daļas ap it.Will tas būtu pietiekami, lai dotu man mērījumu grādos / sek ti es gribu ne tikai apgriezienu sekundē, bet arī man ir nepieciešams, lai novērtētu apgriezienus ar uzlabotu resolution.I arī augšupielādēts priekšstatu sistēmas, lai jūs varētu saprast labāk. Paldies par jūsu dārgo laiku samazināšanos. Ali

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back