mcuStudio Eclipse, pamatojoties multiplatform IDE par PIC MCU ir

O

octal

Guest
Hi, tikai, lai jūs zinātu, ka esmu ievietojis plānošanu, lai atbrīvotu pirmā versija mcuStudio, Eclipse balstīta IDE, un es ievietojis arī divas saites uz flash demo. Viss ir manā tīmekļa vietnē http://www.pocketmt.com ir jauka diena. Oktols (at) Pocketmt.com

Sveiki, es paskatījos demo, un tas izskatās ļoti promizing! Kāds ir jūsu plāns par licenci, cena? Vai ir plāns, lai tajā iekļautu suport debugging? Apsveicam! Cheers, Etienne

mcuStudio ir bezmaksas .. tas ir GPL. Avoti kodi būs pieejami par brīvu. Tas darbojas uz katra platforma atbalsta Eclipse. Līdz šim Esmu testē to uz Windows, Linux un MacOSX (par drauga G4). tā darbosies katrā platformu raganu GPUtils ir pieejami, un, protams, zem logiem, pat GPUtils vai mikroshēma instrumenti. Cena ir 0 euro. Tomēr cilvēki tiek aicināti, lai dotu donnations. Tas man palīdzēt pavadīt vairāk laika, lai nostiprinātu šo programmatūru, un uztur mani ar interneta hosting maksas. Arī tad, ja es varētu savākt aptuveni 200 vai € 300, es ņemšu pievienot atšķirība no savas kabatas nopirkt iMac, lai pilnībā pārbaudītu MacOSX versija mājās. Par atkļūdot, no GPSim integrācija ir ļoti attīstītā posmā, tas tiks pabeigts tuvākajā laikā. Aparatūras debuggers un programmētājiem, I "ll sākt daži plugins tās atbalstīt Citi cilvēki var attīstīt arī tās.. Es nolikšu ik lieta un katru piedāvājums jaunajā tīmekļa vietnē Es nolikšu online drīz. Cieņu oktols astotnieku (pie ) pocketmt.com

Lieliska ziņa! Tiklīdz jaunā tīmekļa vietne ir atvērta, Es redzēt, kur es varu palīdzēt! Paldies Etienne

Salam, Lūdzu informējiet mani par to atbalstīja serdeņi un kompilatoru instrukciju kopas Apsveicam un uzskata,

[Quote = eng.midofidodido] Salam, Lūdzu informējiet mani par to atbalstīja serdeņi un kompilatoru instrukciju kopas Apsveikumi un regards, [/quote] Tas faktiski atbalsta MPASM instrumentus no Microchip un GPUtils. Par instrukciju kopu skatīt dok vai nu MPASM vai GPASM. Best regards

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back