MB91F364G

V

vdaniel

Guest
Vai kāds iestāde izmanto Fujitsu 32-bitu MB91F364G flash mikrokontrolleru?
Tā ir jauka un diezgan lēts daļu, bet ar ļoti grūti lasīt dokumentāciju un ar ļoti pasīva atbalsts no ražotāja.Man ir lietojuši abus projektus, bet tagad, sākot anothere viens es vilcināties, varbūt tas būs jāmirst, pirms mans projekts būs gatavs.

Varuzhan

Manā uzņēmumā mēs to izmantot daudzos projektos, pat dažos saskaņā ar attīstības brīdī.Es nezinu neko par atbalstu, jo mēs reti nācās lūgt to.Mans vienīgais jautājums ir par cenu.Es redzu ļoti spēcīgs 32 bitu microcontrollers (piemēram LPC ARM Philips), par ļoti zemu cenu, tagad, ko var veikt F364 novecojusi drīz, ja Fujitsu nav nolemtu samazināt savu cenu.Starp citu, cik daudz jūs maksāt par to?

Bye,
Andrea

Paldies par atbildi.Beidzot es zinu kādu, kurš izmanto šo daļu.Mēs nopirka smal daudzums, apmēram 5 daļas divi yers atpakaļ.Kā es atceros, tie maksā diapazonā no 15 $ līdz 20 $.Es zinu, ka liela pasūtījumus, ko tie izmaksas $ 15.
Attiecībā uz Philips LP2100 sērija, jā tas ir ļoti jauki mikroshēmu, bet ārējais interfeiss nav tik labs.Piemēram, jūs nevarat veikt projektēšanas, izmantojot visus 6 PWM produkciju un UARTs.
Bez Eiropas ļoti labs projektēšanas programmatūra ir bezmaksas.
Tas ir iemesls, kāpēc es esmu joprojām meklējat ir Fujitsu virzienā.

Varuzhan

Es piekrītu jums.Cena šeit ir ap 10 vidējiem daudzumiem.Micro ir ļoti labs, un lai izstrādātu programmatūru, ir ok.Man ir bijis, izmantojot Fujitsu 16 un 32 biti, jo ilgu laiku un man ir daudz dēļu ražošanu, bet šobrīd es esmu mazliet nobažījies par Fujitsu politiku, galvenokārt tāpēc, šķiet, tie nav dodas uz zemāku cenu, kā tirgū ir nepieciešama, un tie nav atbalsta visas puses numuri vienādi (apmēram p / n veicināta pagātnē, tagad ir grūti atrast vai pārdot par ļoti augstām cenām).Tas ir iemesls, kāpēc es esmu sāk izmantot LPC jaunu dizainu.Ceru, ka tehniski tas var būt tās pašas darbības, bet, pateicoties ļoti zemu cenu es varu pat piekrist dažiem kompromiss ...

Bye,
Andrea

Ok, liels paldies,

šo mazo diskusija mani pārliecināja, ka tas tiešām nav uzticamu risinājumu
izvēlēties Fujitsu daļa par jaunu dizainu.

Varuzhan

Es ceru, ka Fujitsu nav gatavojas nogalināt mani par šo ....

Vēl viena slikta lieta ir tā, ka šķiet, ka tikai divi cilvēki ir interese par šo p / n mūsu forumā.Vai ir kāds cits, kas var dalīties viņa / viņas pieredzes ar Fujitsu microcontrollers?

Jā,

Un ļoti passiveness specializētās foruma www.accemic.com ir ļoti
aizdomīgs too.

Varuzhan

Sveiki

Es esmu tikko sācis strādāt ar Fujitsu mikrokontrolleru, too.Patiesībā tas ir MB91F362, bet tas ir vienas ģimenes locekļi.Mūsu fakultātes saņēma dažas attīstības dēļi no Fujitsu (varbūt tie kļūst novecojuši un tagad viņi ir atbrīvojoties no Noliktavā: viltīgi:)

Patiesībā man jautājums jums, es nevarēju atrast atbildi nekur
kāds ir faktiskais MIPS caurlaides šo procesoru?

Esmu izdarīt dažus eksperimentus mērījumu izpildes laiku ar taimeri un es esam ieguvuši dažas tiešām dīvaini rezultāti:
Es jau secināja, ka darbības programma no tha zibspuldze ir apmēram 4 reizes lēnāk, nekā sākot no IRAM.Ka ir jēga, jo ir daži waitstates lasot no flash.Taču darbības programmu no IRAM nav sasniedz 32MIPS pie 32MHz.
Turklāt: par šādu secību kodu
Kods:(i = 0; i <10000; i )

(

__wait_nop ();

__wait_nop ();

__wait_nop ();

__wait_nop ();

__wait_nop ();

__wait_nop ();

__wait_nop ();

__wait_nop ();

)

Jūsu secinājums ir taisnība.

Lai sasniegtu pilnu ātrumu, jums ir nepieciešams izpildīt kodu no IRAM.Flash ir jāgaida noteikts, tāpēc tas ir lēnāk.

Iemesls, kāpēc jūs nevarat pasākums paziņoja MIPS, iespējams saistīts ar to, kā cauruļvads darbojas instrukciju atnest.Tā MIPS vērtību, Fujitsu paziņo ir teorētiskās vērtības, pamatojoties uz īsāko izpildīšanas laiku instrukciju kopu.

Jā, es sapratu, ka es nevaru sasniegt teorētisko MIPS vērtību.In cilpa esmu filiāle instrukciju, kas patērē vairāk nekā 1 ciklu (mijieskaita cauruļvadu).
Kas nepatikšanām man, ka šķiet, ka ciklu skaitu, kas vajadzīgi šo cilpa nav konstante (2 kā datu lapā), bet atšķiras ar dažādiem cilpas (laiks, ko patērē cilpa nepalielinās lineāri skaitu nops iekšpusē)
Varbūt ir daži sodi piekļūt IRAM nav minēti datu lapā?

Varbūt jums ir taisnība.Es nekad neesmu varējusi aprēķināt precīzi izpildes termiņus pārāk, un es secināju, ka ir kaut kas nav pilnībā izskaidrots, un / vai saprotami datu lapā.Kad man ir nepieciešams novērtēt izpildes laiku dažu rutīnas, es izmantot vidējo paredzamo laiku, un tas ir pietiekami manu pieteikumu.

Jūs varat mēģināt uzdot vairāk par šo jautājumu Accemic forumā, un redzēt, ja viņi var sniegt vairāk informācijas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back