maza signāla vai lielas signālu svārstība!

S

stephen_chou

Guest
Sveiki, Man ir jautājums par svārstību veida.
Mēs zinām, vai atgriezeniskās saites sistēma nav stabila, tā oscilēt.Es dzirdēju, ka ir maza signālu svārstība un lielie signālu svārstība.
Vai kāds man pateikt, kādas ir atšķirības starp tām?un kāds ir iemesls, attiecīgi.
thanks priekšu!

Maza signāla oscilēt stāvoklis: cilpa iegūt> 0 un fāzi ir n * 360 ° ... (1)
ka implys aug signāls visiem veidā.
Tāpēc visi vienmērīgu svārstību būs nelineāra, proti, signāla pārāk lieli (1) turēt vairāk.

pats oscilēt valsts var novērot daudzās dažādu mezglu, daži vājāka un dažas stiprākas.pēc tam, kad galvenais ieguvums posma visstiprākās.

būtu jautri,

Thanks jcpu!
Vai varat sniegt vairāk informācijas par lielu signālu svārstība?mazu signālu svārstība nāk no "nē posma robežas", kā par lielu signālu svārstība tad?Vai mēs varam tās atšķirt tikai ar viļņiem?
thanks again!

Razavi teica
"Fāzes starpība jēdziens ir labi suitde ar dizainu ķēžu šī procesa mazu signālu. Praksē lielu signāla solis atbildes atsauksmes pastiprinātāji neizriet, ilustrācija Fig.10.12. Tas ir ne tikai tāpēc, pārvietojot bet arī tāpēc, ka nelineāro uzvedība izriet no lieliem Ekskursija neobjektivitāte spriegumu un strāvu uz pastiprinātāju. Šādas ekskursijas faktiski izraisīt makšķerēm un nulles frekvences th mainīties laikā īslaicīga, kā rezultātā th sarežģīts laiks reaģē. "

Atsauces
[1] B. Razavi, Design of Analog CMOS integrālajām shēmām.New York: McGraw-Hill, pp.345, 2001.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back