MAX756 provinding ļoti zema ampēri

S

smeezekitty

Guest
Es, izmantojot ieejas stabila 1.4vdc un izmantojot to 3,3 v režīmā. Pievienojot piegādi, lai mans prieks, i got 3.37v. Es pievienoju 1mA vadīja kravas un ieguva 3.2v, un rezultātā lit, joprojām ir derīgs. Es pievienots neliels 3v radio, kas piesaista starp 25-75 ma un izejas samazinās līdz 0,8 V!

Izmēģiniet to ar slodzi - varbūt tur bija liela ieslēdziet kāpumu. Pārbaudiet, vai ir saistīts shutdown pin pareizi. Jūsu induktors vērtība var būt nepareiza vai nespēj strādāt ar strāvas maksimumu jums ir nepieciešams. Keith

Es, izmantojot diagrammu pie bet ne sēkļa pin 2. Mani induktors ir home made spole, kas izgatavoti no ar skrūves ar vadu ietin ap to (skan 19μh). Slodzi arī izvirzīti spriegums zem 1 volts. Es lietoju mazu oranžo diode, 47μf stroage vāciņu.

Ja esat sēriju par induktors jūs izmantojat, tad jums tiešām ir nepieciešams, lai sāktu tur. Nopirkt kādu pienācīgi sastāvdaļas. Arī diodes raksturo izņemot ar krāsu. Keith

Diode saka t4143. I dont redzēt whats nepareizi ar manu induktors, bet es wil iegūt labu viens pāris nedēļām.

Induktors uzstāsies ļoti slikti pie augstām frekvencēm, un varētu piesātināt ar zemu strāvu. Jūs varat viegli vējš savu, bet jums ir nepieciešams pareizi Ferrite Core to darīt, vai Micrometals dzelzs pulvera serdes. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back