MAX660 PROBLĒMAS

W

wood_girl

Guest
hi!slikti appreciatte jūsu palīdzību .. im mēģina ražot-Vin no Vin, izmantojot MAX660 IC kā negatīvu piegādi 4 OPA843.Es uz 5 V viņu ieguldījumu, bet i aprunāt iegūt izejas spriegumu-5V ..augstāka sprieguma i csan saņemt tās 3.4V, im izmantojot 10uF tantala kondensatori uz SMD gadījumā, es tikai dont zināt, kā es varu saņemt-5V vismaz 4V ...

jo lapas ir kaut kas par zemu ESR, bet i aprunāt iegūt šāda veida kondensators šeit col.neviens pārdot šāda veida.

paldies!

Jebkādu iespējamo vāciņu ar atpakaļgaitas, jābūt nonpolar.
Tantalums nav.Tamtalums ir OK uzglabāšanu vairumā
taču slikti augstas frekvences un efektivitāti.Jūs varētu
vēlaties aizstāt pienācīgu daudzslāņu keramikas kondensatoru,
vai N no tiem.Šie būs pārāka ESR un jūs varat
doties uz ražotāja mājas lapas, kam pārdot savā
vietējā tirgū, un salīdzināt ESR vērtības.

Faktiski, var izmantot polarizētu kondensatori ar MAX660.Pārliecinieties, ka esat tos pareizi otrādi, un arī to, ka viņi ir novērtēti par pietiekamu spriegumu.

Tā var darboties dažādos intervālos - mēģiniet augstāko (80kHz).

Izmēģiniet to bez slodzes un redzēt, ja tā darbojas.

Tantalums ir paredzēts naudassods, jūs izvēlaties to uzmanīgi - thereare ieteikumi datu lapā.Jums vajadzētu spēt atrast ESR no tiem jūs esat no ražotājiem datu lapas.Ja jūs post precīzu daļu skaitu, kondensatoru, mēs varam palīdzēt.

Keith.

hi thanks for your help, kāds zina, kāpēc man brīdinājumu?, ko es daru nepareizi?

pretējā gadījumā problēma ir tā, ka es pārstrādā, šo tantala kondensatoru no citām kuģa (PS1, es domāju), un i dont tiešām zināt, ko atsauces tas ir, bet im gatavojas chekout bez slodzes MAX660 un redzēt, kas happend, slikti ap šeit stāsta manus rezultātus ...PD: sorry par manu slikto angļu!Pievienots pēc 5 minūtēm:"Nelietojiet post vairākas kopijas pašu tēmu. Cross piedāvājumi nav atļauta šeit. Lasīt paziņojumiem pirms norīkojuma. Jūsu identiski pastu jau atbildēja."

šis ir iemesls, kāpēc man brīdinājumu, tas bija nelaimes gadījums, briesmīgs tīkla darbā! un es atjaunots pētnieks.tā ziņa tika nosūtīta atkal ..i guess ..tik im gatavojas darīt testu mana max 660, sk u drīz

wood_girl rakstīja:

hi thanks for your help, kāds zina, kāpēc man brīdinājumu?, ko es daru nepareizi?

hi!, i ir testētas max660 whitout jebkuru slodzi un ar FC pin saistīts ar VCC, un tas strādā perfekti!, bet kāpēc ar 4 OPA843 max660 spriegums samazinās, ja katrs OPA843 nepieciešams tikai 23mA ......jebkura ideja?

im gatavojas testē vēlreiz ar tikai 2 OPA843 un redzēt, kas happend

Es domāju, ka jums ir jāatbild savu jautājumu!23mA x4 = 92mA.Tas ir daudz strāvu.Tajā, ka pašreizējās MAX660 būs uz leju, lai par 4.4V mazāka (sk. diagrammu lapā 3 datu lapa), ar 150uF kondensatoriem.Ar 10uF tas tiešām cīņa.

Keith.

hi keith1200rs, tagad es savienots tikai 1 OPA843 un max 660 darbi naudas sodu, tad es savienots citu OPA843 un sprieguma kritums pie 3.4V.1 OPA843, Vout ir tikai daži mV saskaņā VCC (200mV es domāju), bet es uzskatīja, ka šis datu lapā:Quote:

Piezīme 4: Ja testa ķēdē, kondensatori C1 un C2 ir 0.2W maksimālo ESR kondensatori.
Kondensatori ar augstāku ESR pieaugs produkcijas izturību, samazina izejas sprieguma un efektivitāti.

Vai jūs joprojām izmantojot 10uF?Ja tā, es domāju, ka jums ir nepieciešams daudz vairāk kapacitātes.Tāpat būtu lietderīgi aplūkot, 5V piegādi pie noslogojuma - Es domāju, ka jūs atradīsiet ir daudz pulsāciju.

Keith.

Atvainojiet Keith, bet i dont saprast ļoti labi šoQuote:

Tāpat būtu lietderīgi aplūkot, 5V piegādi pie noslogojuma - Es domāju, ka jūs atradīsiet ir daudz pulsāciju.

Esmu pārliecināts, ka jūsu kapacitātes ir pārāk mazs.Ja paskatās, 5V ar osciloskopa pie slodzes tas nebūs ļoti labs DC.Jums ir nepieciešams, lai izmantotu 150uF par kondensatoriem, ja vēlaties, lai 100mA no tā.Pat tad, spriegums būs neliels ciems ar 4.2V saskaņā ar datu lapu.

Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back