max frekvence pin galvenes

I

Ilgaz

Guest
Hi, Kāds zina par to max frekvenci var pārraidīt pa parastajām pin header? Es savienot ADC meita kuģa, lai FPGA eval komplektu un ADC pulkstenis nāk no FPGA. Es tikai gribu zināt max freq, lai baro ADC, kamēr savieno vairāk tapu galvenes .. Paldies ...

Atkarīgs daudz: kabeļi un garums, zemes pin izkārtojumu, avota un slodzes pretestības. 50 vai 100 MHz vajadzētu galvenokārt strādā, iespējams, vairāk.

Ja jūs varat darīt, ka lenti kabelis izskatās kā pārvades līniju jūs darīt daudz labāk nekā tad, ja tas izskatās vienkārši kapacitātes. Esmu redzējis vītā pāra lentes, un jūs varētu, iespējams, iet uz zemes signālu-zemes-signāla zeme ... un saņemt kaut ko līdzīgu transmittion līnija (Z = TBD). Tikai ar vienu pulksteni rūp, jūs varētu, iespējams atļauties, lai atbilstu līnija un izmantot pienācīgu šoferis.

Es redzēju vienu izmantot tikai vienu reizi līdz 3 GHz, un tā strādāja pārsteidzoši labi. Tas bija pin ar signālu, un 8 pins ap to, ir kvadrātveida, kas savieno divus valdes pamatojumu kopā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back