Matu pin rezonators aprēķins

B

BKD

Guest
Sveiki
Vai kāds zināms, kā aprēķināt parametrs to.
Piemēram, es vēlos, lai būtu matu pin rezonators 10 Ghz, tā kā es varu aprēķināt tos ilguma, raksturīgās pretestības (d = 0,508 mm un epsilons = 2,2)
Paldies

Matadata rezonatoru filtrs bija viena no pirmajām filtru es kādreiz projektētas, atpakaļ 1979, lai Landsat IV.Mēs uzcēla dažus rezonatoriem par Alumina, ko mēra, tad nebija grafika un interpolētā, kur mēs vēlējāmies.

Tas ir nedaudz vieglāk tagad.Just do to plaknes EM analīze, jebkurš plakana EM anlaysis (to izdarīt uz apjomu meshing instruments būtu muļķīgi, apžēlošana mans franču valodā).Vienu rezonatoru (ar vāju savienojumu ārējo portu, lai jūs netraucē rezonanses frekvence) ir viegli problēmas bezmaksas SonnetLite (www.sonnetsoftware.com, es strādāju par Sonnet).Jūs pat varat izveidot garumu kā parametru un darīt parametrs slaucīšana.Tad ar pāris klikšķiem, jums ir visas līkņu attēlo jūsu visu parametrs slaucīšana.Vienkārši izvēlieties vienu, kuru vēlaties (vai interpolēt).Pēc tam, kad jūs iet cauri apmēram 1 stundu Help-> Apmācība, un pēc tam izlasiet par parametrus rokasgrāmatā (Help-> Manuals), tas prasīs apmēram vienu stundu, lai jūsu gala rezultātu.Faktiskais analīzes laiks būs pāris minūtes.

Par augstāko precizitāti (atkal, lielākā daļa jebkuru plakana EM analīze jādara fine), analizē ar vienu šūnu izmēru, samazināt šūnu izmērs pusi, pēc tam analizē vēlreiz.Otrais analīze jābūt pusei kļūdu pirmais.Viegli ekstrapolēt uz gandrīz precīzu atbildi.Ja jūs vēlaties būt pārliecināti, sagriezti šūnas izmēru pusē atkal.Neatkarīgi meshing jūs izmantojat, pārliecinieties, ka Jums ir mala meshing iespējota (tas ir noklusējuma Sonnet), tas ir patiešām svarīgi, lai lietas, piemēram, rezonanses frekvence.

Es dodos uz ceļa, tādēļ var būt grūti man atbildēt, ja nav turpmākas apspriešanas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back