Matrix tranzistoru pārslēgšanās ķēdes

L

lukee

Guest
Hi all, Man ir liela problēma ar manu circuit (pievienotajā failā). Problēma ir tā, ka tad, kad bipolāros daļa ir ieslēgt, otrajā mosfet (vārtu, ir savienot GND) plūsmas maz strāvas (ļoti īsā laika sprīdī.) Kas var būt nepareizi, un kā es varu atrisināt manu problēmu? [/Img]?

Circuit ir dot LED matrica vadītājs ir vadīt 3 ailē LED (uz katra kolonna ir mosfet). Bipolar daļa ir PWM Gaismas diodes (diode uz shematisks ir LED diode) un mosfet daļa ir scaning kolonna (vienā laikā tikai viena mosfet ir ieslēgt). Problēma ir, kad es braucu tikai vienā kolonnā un par atpūtu two LED ir arī nedaudz spīdēt.

[Quote = lukee] Circuit ir dot LED matrica vadītājs ir vadīt 3 ailē LED (uz katra kolonna ir mosfet). Bipolar daļa ir PWM Gaismas diodes (diode uz shematisks ir LED diode) un mosfet daļa ir scaning kolonna (vienā laikā tikai viena mosfet ir ieslēgt). Problēma ir, kad es braucu tikai vienā kolonnā un par atpūtu LED divi ir arī nedaudz spīdēt. [/Quote] Tātad, kura signāls ieslēdzas jūsu mosfet, un kas mosfet kļūst par kuriem slodzi, shematisks, kuru jūs norādījāt?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back