MatLab kods nepieciešami Secīgas iejaukšanās atcelšanu

G

ghoney_23

Guest
Hiiii

Es strādāju pie pētījuma par multiuser CDMA; Man ir modelētiem dubļi's gan AWGN un Rayleigh fedings kanālu.Man ir vajadzīga palīdzība, lai Daudzpakāpju Secīgas iejaukšanās atcelšanu.Lūdzu ja kāds ir m kodu, lūdzu, daļu.

Attiecībā uz citiem, es varu jums dokumenti no vairuma žurnāli kā es tiem piekļūt.Just uzdot, un es jums papīra.

Es labprāt dalīties ar visu to. M kods kopā ar SIC kods vienreiz I pabeidziet daudzpakāpju kā es jau gatavā vienā kārtā pasūtīts SIC.
Es tikko ir vajadzīga palīdzība, lai daudzpakāpju.

Thanks again.
ghoney_23 (at) yahoo.com

Cienījamie koledža,

Es esmu skolotāja universitātes, un es strādāju par radio, mobilo sakaru sistēmu, espacially par radio resursu vadība (ātrās reaģēšanas mehānisma).Esmu izlasījis ziņu, esmu strādājis par SCI (Secīgie Anulēšanas Traucējumi).Es domāju, ka es varu jums palīdzēt, bet tas ir mazliet laika, lai atrastu kodu MatLab.Tieši tāpēc es vēlos lūdza jūs, ja jums var palīdzēt par manu darba resaerch, tagad man ir problēma, par joslas platumu sadalījumu, tas ir bijis algoritmus uz šo posmu, algoritmu nosauca ir: BABS (Joslas platums, balstoties uz SNR), un divi citi ir: ACG (amplitūda alkas mantkārīgs) un RCG (līmenis alkas mantkārīgs) algoritmus.Vai jūs varat man palīdzēt par trīs algoritmus, jūs varat sūtīt man failu MatLab kodu, lūdzu, tas ir ļoti nepieciešams, lai mans darbs.

Es gatava jums MatLab kods SCI.

Es gaidu Jūsu atbildi.

Ar Best regards,
KMO

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back