Matlab kods Feature ekstrakcija no runas

M

moiz

Guest
Hi var kāds man palīdzēt, lai uzzinātu, funkcijas no runas. Es esmu dara mans projekts par "cilvēcisku emociju atpazīšana, izmantojot runas signālu", tāpēc man ir ekstrakts iezīmes no runas, piemēram, 1. Piķis 2. Enerģētika 3. Mediāna 4. Minimālā 5. Maksimālais 6. Dispersija 7. Formants (F1, F2 un F3) 8. Linear Jutīgā 9. Koeficienti (LPC) 10. Lineāri Pareģošana Cepstral Koeficienti (LPCC) 11. Mel-Frequency Cepstral Koeficienti (MFCC) 12. Pirmais atvasinājums MFCC (dMFCC) 13. Otrais atvasinājums MFCC (ddMFCC) 14. Pieteikties Frekvenču Power Koeficienti (LFPC) 15. Uztveres Lineāri Pareģošana (PLP) 16. Relatīvais spektrālais PLP (Rasta-PLP). Ja u ir kods, kā PLZ man palīdzēt vai nosūtiet to uz mani mymoiz2004@yahoo.co.in

Tas ir ļoti karsts temats. Vai meklēšanu EDAboard ja Jums joprojām ir nepieciešama palīdzība, let me know

Jā, man nav got nekāda veida palīdzību, izmantojot meklēšanas arī matalab kodu iezīmes ekstrakcija no runas signālu? Un, ja kāds arī zina, datu bāzes angļu valodā emotinal runas par PLZ do man palīdzēt? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hi All, Me too. Jums vajadzīga MatLab kodu iezīmes ekstrakcija algoritmu īpaši LPCC un MFCC Please email me sclim9 (at) hotmail.com TK

Hi everybody .... Man arī vajadzētu mel frekvences cepstral koeficientu, būtiskās daļas izdalīšanu, lūdzu, palīdziet man ..... e-pasta id: jsaravanaece@gmail.com paldies ..

Es gribētu būt pateicīgs, ja jūs varat sūtīt man kodu, es būtu jāīsteno fonēma atzīšanas, izmantojot hmm, bet es nezinu, kā iegūt kuras funkcijas ... e-pasts: tugceayar@gmail.com Paldies inadvance

Sveiki, es arī nepieciešams kods hmm vai ann balstītas ieviešanas emociju atzīšana runas un, ja nav reālu kodu, tad vismaz par veselu detalizētu virzienu, jo, kā rīkoties ar to. Lūdzu, atsūtiet man kodu: obscurecoder@gmail.com Pateikties jums visiem oc

hey im dara projektu par emocijām atklāšanas no runas. ja organismā ir savas datu bāzes pls dalīties to šeit .. alsocode par SVM thnx iepriekš

Vai jūs, lūdzu nosūtiet MatLab avota kodu MFCC man (golbanoo862007@yahoo.com) pārāk? pateicoties tik daudz

Vai jūs, lūdzu nosūtiet MatLab avots kodu Speaker atzīšanu. mans projekts ir būvēts drošības sistēmu, kas izmanto Matlab ..

Vai jūs, lūdzu atsūtiet MatLab avots kodu Speaker atzīšanu. mans projekts ir būvēts drošības sistēmu, kas izmanto Matlab ..
Voicebox ir vairāki rutīnas, kas var palīdzēt jums ieguves iespējas, kā arī modelēšanu GMM utt varbūt noderīga

Hi var kāds man palīdzēt, lai uzzinātu, funkcijas no EEG. Es esmu dara mans projekts "EEG bāzes Emotion atzīšanu", lai man izraksta funkcijas no EEG

hi, ja kāds ir ieguvuši kādu kodu no iepriekš tēmu, lūdzu, augšupielādējiet to šajā forumā. tas ir labāk nekā sūtīt vēstules uz e-pasta adreses. paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back