Matlab ir vhdl

R

ragabs

Guest
Dear friends

Vai ir kāds rīks, lai pārveidotu automātiski no Matlab faili (m fails) pārnes vhdl failu (VHD).

thanx for help

Moda na ekologię sprawiła, że producenci sprzętu od jakiegoś czasu inwestują sporo pieniędzy w to by uczynić swoje produkty bardziej przyjazne dla środowiska. Wielu z nich poszło w kierunku zmiany sposobu zasilania urządzeń i przez to uczynienia ich bardziej "green".

Read more...

tas ir neiespējami.in MATLAB7 var īstenot par vhdl tikai filtrus.un varat izmēģināt jauno dizainu vhdl in MATLAB ar ārējo rīku (ModelSim vai Aldec)

Neiespējami?Ko par šo produktu: http://www.accelchip.com/?
Neesmu mēģinājis, lai gan, bet es esmu ļoti ieinteresēts.Vai kādam ir sīkāka informācija par šo?

Jums ir arī XILINX sistēma Generator.Test algoritmus Matlab tad
īstenot tos XILINX matricas.Es nezinu, vai starpposma faili ABL vai Edif.

OK ..SIT DOWN LŪDZU ..MATLAB ir ļoti vienkāršs Sequential VALODAS UN VHDL IS sarežģīta (stipri drukāta) Parallel valodā. SO WHATEVER CONVERTER no viena uz otra nav, lai risinātu šo ASPEKTI SO nav īsti CONVERTER OR TRANSLATOR bet SINTĒZE TOOL ..Izrādās, ka ACCELCHIP IS produktu, kas cēlušies AS MATLAB COMPILER IN UNIVERSITY.
BET nav tik MAGIC, jo tas var likties. Iemesls ir tāds MATLAB produkta norāda partijas BIBLIOTĒKAS nav rakstīts MATLAB VALODA C, bet FOR SAKE ātruma. Iebildumu nav pat MATLAB CODE AVALAIBLE. ON piemērs ir FTT () funkciju.SO KĀ CONVERT TO VHDL kaut ko, kas nav pat WRITTEN IN MATLAB.LABI IR TIKAI ĪSTENOJOT LĪDZVĒRTĪGU IN ACCELCHIP kā bibliotēkas. BET. KĀ, lai īstenotu visus liels FUNKCIJAS MATLAB ... Tas labi ņems GADI
Tātad, ja jūs apmeklējiet ACCELCHIP bibliotēkas (PĀRDOTS nodalot daudz $ $ $). Jūs redzēsiet, ka var darīt ar MATLAB LANGAUGE SO FAR

Urravas

I dont domāju, ka Matlab ir vhdl konversija ir noderīgi, jo dizains methodolgy par VHDL ir ļoti grūts un paralēlas.
Matlab ir paredzēta, lai pārbaudītu un simulācijas, kamēr VHDL ir aa aparatūras aprakstošs valodā, un tas arī atkarīgs, cik īpaši sintezatoru izskatās jūsu vhdl kodu.

-Best regards

VHDL nebija paredzēts tikai elektroniskas aparatūras apraksts valodu, pierādījums ir tas, ka tur nav pat pamata jēdzienu reģistrēties .. lielākoties izmanto nowdays kā par HARDWARE Description Language. VHDL bija projektētas tā, lai vispārējas nozīmes imitācijas valoda. . Ir posible simulēt visu sistēmu veidus. mehāniski, pneimatiskie .. taču šodien ir galvenokārt izmanto elektronisko aparatūru ..bet tas nav domāts tieši darīt tieši to.
Last edited by eltonjohn on 02 Aug 2005 17:02 labots 1 reizes

tas nav piemērots Hardware Design, izmantojot instrumentus Matlab ir vhdl.
lai gan ir daži instrumenti, lai to izdarītu.
hardware dizains ir pilnīgi atšķirīgs no aritmētiskā pētniecību.

Es domāju, ka ir dažas atšķirības starp cilvēkiem neskaidrības.
darbs Verilog un VHDL ir ļoti atšķirīgas, un galvenais ir konstrukcijas metodiku aparatūru, kas prasa labas iemaņas ar desing modeļiem un digitālo loģiku un katram datu plūsma un reģistrs ir dārgi.
-Regards

Hello dear friends, es esmu students projekta ēkas pārveides lietderību veikt koda konversiju no MATLAB līdz VHDL.Es līdz šim sapratu, lai
no. MDL to. RTW, ko reālā laikā, semināru un pēc tam no. RTW uz C kodu, mērķa valodas kompilatoru, izmantojot. TLC failus.

Bet es nezinu, kāpēc C kods neiekļūs sastāda un izpilda "mbuild" komandu.Any suggestion kā vadīt C kodu MATLAB.

Kādi ir reklāmguvumu inženierkomunikāciju pieejams līdz šim par šo projektu?Vai jebkuru atsauci viņi to dara!Lūdzu, skatīt PDF disertāciju un visu, kas teorētisko lietas.Man vajag praktisku izeju.

Vai visi bloki MATLAB konvertējamā in VHDL?I don't think so.What do you think?

Lūdzu atsaukties man, ja jebkura C VHDL maiņas lietderība ir zināms jums.

Bye bye.Es būtu pateicīgs saņemt jebkuru vērtīgu informāciju vai ieteikums no jums.

Par C-> VHDL jūs varat pārbaudīt http://mesl.ucsd.edu/spark/

Nu bet šis instruments darbosies tikai kodam konversijas, un sakarā ar darbību tā nedrīkst būt jebkādā veidā izmantot, jo pamata Ideolgy aiz VHDL vai VERILOG nav kodēšanas loģika, bet Design loģiku, datu plūsmu, par kavējumiem, uc, un, ja kāds uzskata, ka visi šie MATLAB arī tad var būt gan būs palīdzēt, bet kāpēc būs ikviens darīt visu šo viņa Matlab kods ..............

-Regards

Skatīt Tyder (www.tyder.com)

Viņu programmatūra ģenerē VHDL filtriem, FFTs utt ...

ONEoverT Digital Filter Dizaineru un Tyd-IP Code Generator
Tas ir ļoti saprātīgu cenu un ļoti laba.

Bob

ragabs,

Man personīgi mēģināja darboties dizainparaugu VHDL izmantojot ModalSim v5.x un testēšanai mans dizains Matlab on (1) attēlu apstrādes projektu un (2) audio apstrāde projektu pagātnē.

Es nedomāju, ka ir vēl konversijas instrumentu no Matlab līdz VHDL, kas ir viegli pieejams tirgū.Bet es domāju, ka tur varētu būt dažas in-house instrumenti daži uzņēmumi, kas to dara.

Esmu dzirdējis par ceļu no veciem draugiem ASIC nozarē.Ko viņi darīja, bija faktiski groza C lang paziņojumus jūsu. C failu un īstenot tos procesā pārskatā. VHD saglabāt secīgu būtības nav ja vēlaties kādu vienlaicīgu paziņojumiem, kas patiesībā nav notikt C.Papildu viedoklis
============

Es esmu redzēt neobjektīvu spriedumu pret VHDL.Tas nav ļoti ētiski darīt, it īpaši inženiertehnisko praksi.

Pirmkārt un galvenokārt, VHDL un Verilog darbojas ar dažām ieguves līmeņu kopīga, kaut VHDL mērķu sasniegšana var kļūt par sistēmu līmenī ieguves un Verilog vairāk ķēdes līmenī ņemšanu.

Man vajag uzsvērt to, ka gan VHDL un Verilog cēlies no ASV, gan ASV, šķiet, dod maināmu Verilog tā kā Eiropa dod priekšroku VHDL.

Ņem vērā, ka IEEE shēmām un sistēmas Sabiedrība ir tā galveno sāk mainīties pusi no Verilog uz VHDL kas pēdējos gados ir fakts Verilog ir ļoti atdalīts no augsta līmeņa atbalstu, jo sistēmas arhitektūru pāriet uz saplūst augsta un zema.

Es esmu redzējis arī IEEE locekļiem, kas ir hardcore Verilog, galvenokārt no ASV, sākot mazināt kas pēdējos gados, kad VHDL ir redzēt nozīme no sasniegumiem Eiropā un Āzijā, Tālajos Austrumos, it īpaši, ja runa ir par attīstības EAA CAD instrumenti , modelēšanas instrumenti, sintēze instrumenti, augsta līmeņa valoda capatibility utt VHDL ir iespējams tikai ABL mēs izmantojam vai zināt, kas var izlīdzināt atšķirības starp zemu līmeni, ķēdes un augsta līmeņa valodām.

Tāpēc es domāju, ka ir laiks nedrīkst ievest personisko spriedumu pret VHDL, kaut tas ir garš amerikāņu tradīcijas, kur es dodos.Es vienmēr dzirdēt diskriminē atzinumus, kad mani draugi un es eju uz konferencēs dalībvalstīm.Es zinu, amerikāņi, šķiet, nepatika VHDL ļoti daudz.

Nu ...Gan VHDL un Verilog ir tās valodas, kas mums palīdzētu atrisināt problēmas, inženierzinātnēs, nevis kaut ko mums apgalvo over.Tas ir mans atzinums, lai atbalstītu ētikas inženierijas praksi.

Viena lieta ir piezīmi.Tas ir neapstrīdams fakts, ka VHDL ir grūtāk apgūt, nekā Verilog, pamatojoties uz statistiku, kas ir inženierzinātņu izglītība.Daudz akadēmisku profesoru arī pastāstīja, ka skolēni mācās Verilog labāk nekā VHDL.Tā nav sūdzas par VHDL kad nevar apgūt to.Ja tik daudzi inženieri var rīkoties VHDL, kāpēc ne?Jums vienkārši vajag pavadīt vairāk laika mācīties tas ir labi.Ne vainojot to.

Iespējams pārvērst Matlab kodu Verilog vai VHDL.
Patiesībā jūs varat noformēt sistēmu tieši no Matlab.Šim esat izmantot rīkus, piemēram, attiecībā uz DSP vai AccelDSP ģeneratora sistēmas no XILINX.Sistēma ģenerators darbojas ar Simulink.
Tās var izmantot arī ABL dizainparaugu Matlab.Tas ir arī notiek, izmantojot System Generator & Simulink.
XILINX faktiski atsaucas šos instrumentus DSP implementāciju.

Try this link

http://www.xilinx.com/products/design_resources/design_tool/index.htmhttp://www.xilinx.com/ise/optional_prod/system_generator.htmhttp://www.xilinx.com/ise/dsp_design_prod/acceldsp/index.htm

Nekad!
Jomā VHDL ir digitālām elektroniskās bet MATLAB m faili heve ļoti lielu izmantošanas gandrīz jebkurā jomā science.So Nav iespējams pārvērst veidlapa M failu VHDL.Toolbax to simulation VHDL code form MATLAB.

Bet Simulink ir iespējas, lai radītu VHDL kodu dažu application.In Turklāt jūs varat izmantot saiti ModelsimŽ
Toolbax ievieto imitācijas VHDL koda veidā MATLAB.
arī MATLAB un Simulink ir iespējas FPGA dizains.

Čau

Pārbaudiet pievienoto failu

Salam
Hossam Alzomor
www (.) ig (.) org
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Vismaz trīs instrumenti pastāv pašreizējais laiks, kas var saistīt Matlab modeļu un ABL īstenošanu.Tie ir XILINX System Generator (tas bija aprakstīts iepriekš), Altera DSP Builde (altera.com) un Simulink ABL Coder (tas ir iekļauts šādā Ggadījumā pēdējās versijas, Matlab).Visu tiem nepieciešamo atbalstu m-funkcijām ar ierobežotām iespējām.

izmantot acceldsp instruments, ar XILINX.ko u jāpērk atsevišķi.

ragabs wrote:

Dear friendsVai ir kāds rīks, lai pārveidotu automātiski no Matlab faili (m fails) pārnes vhdl failu (VHD).thanx for help

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back