Matlab atbalsta video?

A

alpacinoliu

Guest
hi!

Es gribu izmantot Matlab izveidot simulācijas vidi video, lai pārbaudītu savu algoritmu.mana ideja ir taisnība?Kā man darīt?

Paldies jau iepriekš!

Cienījamie alpacinoliu,
Es domāju, ka u ir izstrādāt savu problēmu detalizēti.Kas algortihm jūs vēlaties pārbaudīt.Vai u gribu veikt pilnu video kodētāju, kas Matlab vai citu video sistēmu.Kura sistēma??
Matlab ir laba testēšanai.
Un arī, ja vēlaties izmēģināt kādu konkrētu daļu no video kodētāju, piemēram, kustības aprēķinātājs, tad to var izdarīt ļoti viegli Matlab.Bet, ja jūs varat paskaidrot man par savu algoritmu un prasības, tad es varu jums palīdzēt ar informāciju.
Man ir pārbaudītas manas DCT un kustību aprēķinātāju, kas 6,5 MATLAB

Rūpēties,
Ar cieņu,

hi swahlah
paldies par jūsu atbildi!
Es jau pārvērst interlaced displeja formāts (TV signāls: NTSC un PALB) uz noninterlaced displeja formātu.Tagad man nepieciešams pievienot mirgošanas filtru, lai uzlabotu attēlu, tāpēc es ceru, lai novērtētu parametrus mirgošanas filtrs ar Matlab.

paldies vēlreiz

Cienījamie alpacinoliu,
Tas ir jauki, lai pārbaudītu mirgošanas filtru uz Matlab.Jūs varat izmantot Matlab, lai pārbaudītu koeficienti filtru.Ja esat displeja formātu pārveidošanas shēmas esat integrēt filtru ar to.Es ieteiktu pārbaudīt filtru atsevišķā failā un tad pēc veiksmīgas testēšanas filtru jūs tad turpināt ar integrāciju filtra sistēmā.
Tagad, ja vēlaties izmēģināt filtra, tad Jums vispirms vajadzētu rakstīt displeja formātu konvertē datus failu un pēc tam izlasiet to filtra tests rutīnas ............

Tas ir arī interesanti man uzzināt sīkāku informāciju par ņirbēt filtra ....

Rūpēties,
Ar cieņu,

hi swahlah

paldies par jūsu padomiem

jūs varat man pateikt, kas iekārtas Matlab var izmantot, lai manu darbu.Matlab atbalsta statiskā imitācijai vai dinamisko simulāciju!

mirgošanas filtrs ir tikai Zemfrekvenču filtra, kas izmantoti, lai atceltu mirgo parādības starp līniju un līnijām

laba vēlējumiem

Cienījamie alpacinoliu
Es ieteiktu jums, lai izmantotu attēlu apstrādes instrumentu kaste.Tur jūs varat saņemt zemas caurlaides filtru, un jums vienkārši ir, lai pabarotu koeficientus.SIMULINK ir vieglākais veids, kā to izdarīt, un tas arī rāda u blokshēma no jums visu sistēmu.
Es ļoti iesakām jums apskatīt SIMULINK un konkrēti attēlu apstrādes toold lodziņā.Filtra pārbaude zema caurlaide ir diezgan viegli, un Jums ir lai pabarotu savu parametrus lodziņos pieejami, piemēram, nogriešana biežums un krāni vērtības.
Tagad, kā pievienoties šim filtram tīri atkarīgs no jūsu sistēmas konstrukcija, ti, datu plūsmu no viena bloka uz otru.

Ar cieņu,

konvertēt video uz avi, tad izmantot aviread, lai importētu video, cik man zināms, ka ir vienīgais veids, kā importēt video, ja vēlaties rakstīt mfile speciāli video, ko es nedomāju, ka vēlaties to darīt (ņem mazliet laiku)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back