MATLAB - 의 GUI 는 Visual Basic & am

Hi Hasan Es esmu arī meklē CSK in MatLab kodus vai simulink.I esmu meistars students tītara un studējot haotisks communication.I tikai jautāt, vai Jūs atradāt CSK vai ne? Lūdzu, ja jums šo modulācijas veidu jūs varat vērsties mani atpakaļ vēlāk? jo es tiešām need.Thanks tagad .. Es gaidu jūsu atbildi. Hidayet

Lūdzu, Es gaidu jūsu failus, kas ir jāaugšupielādē no jums .. Es tiešām ir nepieciešams CSK un DCSK ... Es arī nosūtīt e pastu uz you.Please aprūpe, .. Paldies tagad Hidayet

hey, jūs varat lūdzu augšupielādēt failu šajā forumā. kas man palīdzēs arī daudziem citiem. lūdzu.

Hi Sahara Vai jūs interesē, piemēram šo communicatipon tipa (haotisko komunikācijas), piemēram, man? Es esmu pētot šo tēmu, ja vēlaties, es varu arī nosūtīt jums CSK ar Matlab. Hitx

Hi! Vai jūs varat sūtīt man MatLab kodus Chaos Shift Keying uz becerro@inbox.lv , lūdzu! Es tiešām ir nepieciešams šos kodeksus. Paldies:)

Mans draugs hi, man ir Simulink modeli CSK nav Matlab, bet es got to no kāds, un es dont saprast šī modeļa clearly.He strādājam arī nav know.But es esmu vēl mācās it.I arī joprojām meklē CSK modelis, vai nu Matlab vai arī Simulink.And, ja vēlaties šo, es varu sūtīt jums e mail.And Es priecātos, ja jūs varat noteikt CSK skaidrāk, lai me.Because šo tēmu ir mans thesis.And man vadīt to veiksmīgi. Es gaidu jūsu atbildi .. Best regards,, Hitx

Būtu jauki, hitx ja jūs izskaidroja dažas lietas par haosu komunikācijas un cik tas ir izdevīgi, salīdzinot ar tradicionālajiem saziņas līdzekļus, un to, kas ir CSK? Man ir izveidojis grupu telecom_research@yahoogroups.com , varbūt jūs varat pievienoties un dalīties info tur

Hi, hitx! Ja jūs joprojām šeit šajā forumā, lūdzu, sūtiet man uz manu e-pastu becerro (at) inbox.lv CSK modeli. Best regards, Jekaterina

Dārgie draugi, es esmu pēcdiploma student.And Es arī, mācoties par CSK un DCSk.I ir atraduši Simulink modeli CSK un jūs varētu apmainīties youe prātā ar mani par viņiem? Es gribētu runāt par ar jums. Un mans e-pasts ir dongxueyang@163.com.Hopi ng top sazināties ar jums visiem!

Man vajag Simulink modeli CSK modulatora un demodulators. Es daru projektu par šo. Ja kāda iestāde ir ar Matlab vai Simulink modeli, lūdzu, sūtiet uz ragramya@yahoo.com

tās apbrīnojamo, lai redzētu milzīgu interesi Haotiski paziņojumā, ko es tomēr ar 2006-07. arī šo CSK un DCSK ir ļoti sarežģīta. Es novēlu visiem u labāko no luck, un padomus, lai iet cauri dažas labas grāmatas par Haotiski paziņojumu, viena es mācījos bija CRC preses Haotiski Telekomunikāciju ar Koulomban.

[Quote = hitx] Hi Sahara Vai tevi interesē, piemēram šo communicatipon tipa (haotisko komunikācijas), piemēram, man? Es esmu pētot šo tēmu, ja vēlaties, es varu arī nosūtīt jums CSK ar Matlab. Hitx [/quote] Man tiešām to vajag, jūs varat to nosūtīt uz mani CSK in MatLab? Mans e-pasts ir saodoingoi13292@yahoo.com Thanks a lot!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back