Materiālu saraksts, kas lodmetālos ievēro!

K

Kungs Loh.

Guest
Es gribētu zināt sarakstu ar lietām, kas lodmetālos ievērot ....

Varš
Alva
Gold - Dažas IS termināli ir apzeltīti, jo man bija teicis par šo forumu.
Jebkura lieta vairāk?Esmu arī dzirdējis par juvelieriem, izmantojot lodēt.Vai viņi izmanto to pašu svina un alvas sakausējuma?Un kā tās pārvaldīt, lai zelta lodēšanas mirdzēt?poļu?

Es esmu dzirdējis dažas svina bezmaksas lodēšanas?Kas ir tas, ka sakausējuma?

Paldies jau iepriekš.

Viena no svarīgākajām lietām pie lodēšanas ir plūsmas.Tā parasti satur alvas stieple.Bet dažreiz jums pievienot atsevišķi.Tā purpouse ir tīrīt virsmu jums ir lodēt.
Ir liela atšķirība, kā lodēšana tiek darīts.Viens veids, usuall elektronikā, ir ts Mīkstlodēšanas kur lodēšanas temperatūra ir zema, zem 500 ° C.Cita veida ir grūti lodēšanas kur jums izmantot atklātu liesmu (parasti gāze), lai siltuma objektu un lodēšanas materiāli, piemēram, sudraba, zelta vai citu sakausējumu, kas kūst pie daudz augstāka temperatūra.Galvenā atšķirība starp abiem pretestības veidiem lodēšanas ir tā mehāniskās un ķīmiskās.

Sveiki
Jūs varat izmantot lodēt arī ar dzelzi un ar alumium ja pielodēti jo innert gāzes un usig īpašu plūsmas.kā zeltu jūs lodēt to, kušanas neliela daļa no abām pusēm 2 gabali zelta ir pielodēti.Protams, jūs varat lodēt zelta un sudraba, ko lodēt, bet tas ir aizliegts, ja dārgakmeņiem.
Regds

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back