Matching garās tranzistoru

P

pseudockb

Guest
Hi, es esmu domājām, ir kāds vēl apsvērumi, kas jāņem vērā, mēģinot saskaņot ļoti ilgi tranzistori.Piemēram, es vēlos izmantot pašreizējo spoguļu spogulis ļoti mazu strāvas un W / L, kas iegūti, ir 0,02, lai tranzistori ir spēcīgs apvēršanu.Es izvēlējos W būt 1um un L ir 50um.Es esmu arī nobažījies par tālsatiksmes ka viens tranzistors stiept tāda, ka tranzistors pieredze lielu process slīpums no viena gala uz otru.Turklāt, izkārtojums nav kompakts vairs.Jebkuru priekšlikumu?Paldies.

Dear pseudockb:

Cik aptuveni izmantot vairākas MOS sastāv no jūsu vai oriģinālo MOS lielumu.?

piemēram: W / L = 1 / 50 = pieci 1 / 10 jūras maģistrāļu & sērijas šos MOS līdzīgiem sērijas R
iegūt pašreizējo, kuru vēlaties vērtību.mpig09

Hi pseudockb,

Es ieteiktu izvairīties no šo garumu, un varbūt darot visu iespējamo, dizains gudri, lai palielinātu pašreizējo diagonāli, pat ja tikai vienā posmā.Pārmaiņus jūs varētu izmeklēt vājš-inversija nobīdes.Ja jūs post daži informāciju par projektēšanu, mēs varētu palīdzēt.

Pretējā gadījumā, ja esat iestrēdzis ar šo garumu, vieta fiktīvu poli / izplatīšanu par visām ierīcēm puses, lai uzlabotu atbilstības (izmaksās teritorijas).Arī uzmanīties no tranzistors modeļiem šim; vairums ierīces inženieri nav 1/50 ierīce, lai mērītu, tāpēc visi vērtības ekstrapolējot, un tādējādi ir mazāk precīzi.Turklāt, paturiet delta-w ietekmi, RSCE (Reverse Short Channel Effect) un šaurs platums ietekmi.

Sveicieni,
Dipswitch

Noteikti mēģināt neobjektivitāti vāja apvēršanu.Tas palielinās jūsu W / L attiecība, lai jūs varētu izmantot smaler garumiem.

Es izlasīju no dažiem dokumentiem, citēšanas ka pašreizējā spoguļu objektīvs ar vāju inversija ir vairāk proned uz nesakritību.Turklāt es nevaru palielināt manu pašreizējo patēriņu vēl jo mazjaudas prasībām.

Man ir doma, izmantojot seriālo savienojumu, kā minēts mpig09 bet es neesmu pārliecināts par neatbilstības faktors.Ir kāds mēģinājis, ka pirms?

Kur es varu atrast informāciju par delta-w ietekmi, RSCE (Reverse Short Channel Effect) un šaurs platums sekas?Paldies.

Es arī justies sajaukt par pašreizējo spogulis, ko var kontrolēt labāk, parastā (piemēram 5u/2u) vai inversijas tranzistors (2u/5u)? Kurām viena ir precīzāks?

hi mēness,
w / l attiecība ir atkarīga no pašreizējiem, kas plūst caur to ... w / l <1 retāk kā arī grūti saskaņot ar izkārtojumu.ja rodas tāda situācija darbojas to subthreshold reģionā.
w / l attiecība tuvu 1, var pieņemt, bet proporcija, piemēram, 0,02 ir ļoti nav ieteicams.

uz

Attiecība ir viens punkts, citā vietā ir tās garums un platums izmērs, un tajā pašā laikā izkārtojums ir ļoti svarīgs

Hi there,

Es esmu arī dara OTA dizains ar ārkārtīgi zemu straumes (400nA), un nepieciešamību daži tranzistori ar W / L = 1 / 50 līdz saņemtu manu Veff = 0.2V.Vai visi iesaka man darbojas pašreizējie spoguļi subthreshold?Bet protams ierīce nesakritībai nebūs labi?

Vai pastāv labas ilgtermiņa garuma MOSFET saskaņošanas metodes?

Paldies par jūsu palīdzību.

MOS neatbilstība ir divi faktori

1.Slieksnis sprieguma neatbilstība
2.Mobilitātes neatbilstība

Ja jums gabals neatbilstību tās pašas zonas ierīces dažādām VDSATs jums vislabāko atbilstību tuvu maksimāli VDSAT = VDD-VTH.Zemākā VDSAT, vai zem subthreshold pārejas punktu pašreizējās neatbilstības nemainās vairāk.Ierīce darbojas līdzīgi bipolāru ar sliktu iekārtošanu.Saskaņošana ir tad tikai nosaka VTH neatbilstību.

Es domāju, ka izteiksme ir

sigID / ID = sigVTH (W, L) / (m * VT)

Hi rfsystem,

Paldies par atbildi, lai gan es nedomāju, ka jūs risināt manu jautājumu vispār.

Ko es lūdzu, ir, vai ir labs izkārtojums metodes ilgi garums tranzistori, jo īpaši, vai ir veidi, kā izkārtojums ilgi garums pašreizējo spoguļi?
Tikai atsauces esmu ilgi garums tranzistori ir izkārtojums dots Baker's grāmatā (CMOS Circuit Design, Izkārtojums un Simulācija, 2. Izdevums, P120).

Any help būtu ļoti appreciated.
Paldies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back