Mans PC Pietura Apstrāde, Please Help!

H

hrhgroup

Guest
Cienījamie draugi
I sastopas dīvaina notikums manā pc, mana datora sākt pakarināt atkārtoti un pēc tam, kad es gribēju spēkā shutdown
, tā didn't izslēdziet līdz I izslēdziet jaudu mana pc, tad, kad es ieslēgts mana pc, monitors ieslēgts
, bet bija nekas tai pat BIOS lapa nav parādīts, un tas paliek šajā režīmā un nekas notikt, pirmkārt, I
domāja, ka, iespējams, viens no maniem aparatūras (RAM, VGA ,...) bija problēma, bet es mainīts, bet tas didtnt darbu.
Šodien viena no manām draugam teicis man, ka viņa pc got to pašu problēmu tieši. (My grūti ir arī naudas sodu, es savienots to uz citu pc andit bija ok)
Tagad es vēlos zināt, tas ir vīrusu?
Kā es varu noteiktas?
Pateicība

Tas nav iespējams, vīrusu, kas izraisa jūsu problēma.A vīruss ir programmatūra, un to nepieciešams, lai izmantotu CPU izpildīt.No ko jūs aprakstīt, jūs pat ne iegūt BIOS starta pārbauda, ka ir ilgst no mātesplatē firmware.

Jums varētu būt ar trūkumiem mātesplatē, slikta elektroenerģijas padeves, a izpūstas CPU chip, a wiped vai bojātu BIOS chip
utt
Es gribētu sākt ar elektroenerģijas padeves.Vai nu aizstāt jaunu elektroenerģijas padeves vai pasākuma energopadevē spriegumos pats.No turienes uz traucējummeklēšanas kļūst arvien grūtāk, ja vien jums ir rezerves CPU aizvietot, un pienācīgu pārbaudes iekārtu izbraukšana mātesplatē.

Vai var uzskatīt par kādu BIOS vīrusu?
Have your harddrive skenēšanai citas labas mašīnas ar dažu antivīrusu programmatūra instalēta un redzētu, vai ir daži vecmodīgās BIOS vīrusu joprojām jūsu harddrive.Visticamāk tie vīruss bija iedarbināta piektdienās un Wendesdays.

funnynypd wrote:

Vai var uzskatīt par kādu BIOS vīrusu?

Have your harddrive skenēšanai citas labas mašīnas ar dažu antivīrusu programmatūra instalēta un redzētu, vai ir daži vecmodīgās BIOS vīrusu joprojām jūsu harddrive.
Visticamāk tie vīruss bija iedarbināta piektdienās un Wendesdays.

House_Cat wrote:

Tas nav iespējams, vīrusu, kas izraisa jūsu problēma.
A vīruss ir programmatūra, un to nepieciešams, lai izmantotu CPU izpildīt.
No ko jūs aprakstīt, jūs pat ne iegūt BIOS starta pārbauda, ka ir ilgst no mātesplatē firmware.Jums varētu būt ar trūkumiem mātesplatē, slikta elektroenerģijas padeves, a izpūstas CPU chip, a wiped vai bojātu BIOS chip uttEs gribētu sākt ar elektroenerģijas padeves.
Vai nu aizstāt jaunu elektroenerģijas padeves vai pasākuma energopadevē spriegumos pats.
No turienes uz traucējummeklēšanas kļūst arvien grūtāk, ja vien jums ir rezerves CPU aizvietot, un pienācīgu pārbaudes iekārtu izbraukšana mātesplatē.

šo problēmu cēlonis galvenokārt aparatūru. Ikviens zina.Ja ur pc hardware nav pienācīgi droša no elecricity satricinājumiem tad u sejas tāpat kā šīs problēmas.U var izmantot unintrupted barošanas avots (UPS) par ur drošību no shocks.This kaitējumu galvenokārt PSU un MB

Čau
Pirmo reizi I sastopas rhis problēma I noņemiet backup battry un ielieciet to tā vietā,
pēc tam, kad es ieslēgts BIOS lapa tika parādīts, bet pēc I restart nebija nekas.
Tātad jūs domājat, ka tas ir tāpēc, ka barošana?

mēģiniet pārslēgties jūsu datorā bez harddisk.ja jūsu pc saka "nē boot ierīce", jūsu PSU ir nepietiekams.

Nr skaņas signāla.
Es uzsvērtu, ka pirms, kas notika, kad man bija darba 2 vai 3 reizes windows hanged un pēdējā laikā, kad es restart ka noticis.

lūdzu, pārbaudiet jebkuru iespējamo vāciņu noplūdes par mātesplatē un nomainīt akumulatoru, ja ir iespējams.

ir jūsu procesora ventilatoru pārvietojas?varas rezultātā?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back