mans circuit oscilēt?

A

aaronwlee

Guest
Man ir paredzēti OPAMP un izmēģiniet to vienotībā iegūt struktūrā ar -1 ~ 1 solis voltage input, I get pārejoša atbildes reakcija (in attached) 5% pārsniegts

Tātad, vai šis circuit oscilēt?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

XXI wiek przyniósł nam wiele przydatnych urządzeń, bez których dziś nie wyobrażamy sobie życia. Jednym z najbardziej docenianych jest telefon komórkowy, który na przestrzeni wieloletnich zmian, stał się wielofunkcyjnym smartfonem. Jego funkcja jest bardzo zbliżona do tej jaką pełni komputer.

Read more...

Es nesaprotu jūsu jautājumu.- instead it exhibits rather good stability properties as the overshoot is small.

Diagramma skaidri parāda, ka tas nav oscilēt
- tā vietā, tajā ir diezgan laba stabilitāte īpašības kā pārsniegums neliels.Dizains izskatās labi - būt laimīgam.

pateicība

labi, patiesībā, ja lietojat process izmaiņām vai citas neskaidrības vērā, es tikai vēlos zināt, vai tas ir riskanti izgatavot šī shēma stājas chip, reālā lentes Out, varbūt Sistēmā ir lielāka ripple un ilgāku nostādināšanas vai pat svārstība

Aaron

Čau,

ja ur sūtot savu dizainu ar fab.Tad es ieteiktu uz to visu.

1.do ac analīze gan slēgta un atvērta cilpa, saņemt peļņu starpības, fāzes starpība.pārliecināties, tā arī zem prasību svārstības.
2.do vienādi citu procesu stūriem (FF, TT, SS ...)
3.do izkārtojums ekstrakts parasitics un atkārtojiet 1 & 2
4.Jūs varat arī izmēģināt varability analīzes modeli, procesam varations effectivley
veicot visas šīs u var pārliecināties, ka u projektēšanas darbus, kā gaidīts (> 80%)Hope this helps.

pateicība,

pateicība

1 do tuvu un atvērtā cikla ac analīzi PM un GM atvērtā cikla gadījumā es izdarīt pieaugums pret frekvenci un fāzi vs frekvenču līknes un atrast posms frekvences, kurā pieaugums ir vienotība, tad PM = 180 - šajā fāzē , bet kas par tuvu loop metodi?Vai jūs varat aprakstīt to

Pateicība

Aaron

Pievienot kaut ko ...

Opamp var būt dažādas slodzes pašreizējos apstākļus, izejas spriegums un ievade kopējā režīmā spriegumiem.

Par vispārējas nozīmes opamp šos priekšmetus pievienot vēl 8 lietojamības stūriem jūsu pārbaudes.Praksē šīs mēdz mainīties vairāk nekā procesu, temp vai piegādes un bieži vien ir kļūdas situācijā, jo betona iegultā nebija paredzēts.

Sorry apgrūtināt jūs visus

I did tuvu cilpa AC simulācija gūt un fāzes vs frekvence (vienotības iegūt bufera savienojumu mans OPAMP) un man tās pievienoto

Vai varat man palīdzēt apstiprināt tas ir OK?

Patiesībā, man nav īsti saprast, kā var stabilitāti tieši no tuvu looped konfigurāciju, piemēram, vienotības gūt buferisPateicība
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Es domāju, ka jūs labāk parādīt atvērta cilpa peļņu OP vietā tuvu cilpas palielināšanos.

aaronwlee wrote:

pateicība1 do tuvu un atvērtā cikla ac analīzi PM un GM atvērtā cikla gadījumā es izdarīt pieaugums pret frekvenci un fāzi vs frekvenču līknes un atrast posms frekvences, kurā pieaugums ir vienotība, tad PM = 180 - šajā fāzē , bet kas par tuvu loop metodi?
Vai jūs varat aprakstīt to

Aaron

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back