manchester kodētājs (raidītājs) un dekoderu (uztvērējs)

[Mod] Stop pārrobežu norīkošanu tagad. Jums tiks liegta [/mod] Šis ir kods manchester kodētāju, jūs varat lūdzu izskaidrot to

Plašākas posting ...: cry: Kāpēc ne pievienot jautājumu, lai jūsu esošo manchester kodu pavediens? Faktiski, kods ir testbench uz manchester devēju (raidītājs) nav manchester kodētāju. Tas nav nekas, bet nosūtot secība dažādu datu vārdus teica raidītāju. Manchester kodētāju var vienkārši ko XOR vārtiem: kodēti dati = pulksteni XOR datus. Teica raidītājs acīmredzot ietver arī pāreju reģistrā, serialize paralēlām datu vārdus. Šī nav nekāda sakara ar manchester kodējumu, bet gan, visticamāk jāveic, lai izveidotu pabeigtu raidītāju.

Bet kā jūs atšifrēt dažādu pulksteni domēnu. Tas nav tik vienkārši, I guess. Jums būs nepieciešams, lai atgūtu CLK no Mančestras datus un pēc tam no jauna parauga datus ar atgūti CLK .... Tas nav tik vienkārši, kā raidītājs I guess! ...

Jūs hit punktu. Ja jūs lēkt vidū manchester kodēti bitu plūsmā, jūs pat nevar atklāt faktisko bitu robežas. Manchester kodēti pārraides parasti sākas ar preambulu, kas ļauj sinhronizēt pulksteni, datu atgūšana ķēdes un nosaka bitu un vārdu robeža viennozīmīgi. Plašākā skatījumā problēma ir kopīga visām sinhrono sērijas protokoli un vajadzības īpašu apstrādi ar kādu no tām. Konkurējošie kods shēmām 8B/10B tomēr ir spēja resync datu plūsmas ar unikālu simboliem. Par pakešu strukturēta komunikācija, piemēram, RF datu pārraides, manchester kodējums ir vēl laba izvēle un plaši izmantotas. Sakarā ar zemu datu pārraides ātrumu, dekodēšana var viegli veikt ar mikroprocesoru.

kungs, tā ir kods, kas man ir ievietojis piemērots manu projektu .... vai man vajadzētu būt dažas pārmaiņas kodu ..... ja tie ir nepareizi .. vai jums ir kādi kodi, kuru es varu izmantot nevis kodu esmu ievietojis ....

Man atbildēja uz šo jautājumu, pirms par vienu no avotiem. Citi (FIFO) nav pat apgalvo, ka saistībā ar Manchester kodēšanas, un tas faktiski nav.

Puiši, es cenšos darīt Manchester Encoder un dekoderi, izmantojot AT89c2051 mikrokontrolera in Keil C ... Vai kāds man palīdzēt .... Kā kodēt un atkodēt? Es gribu, lai īstenotu loģiku 01 0 ----> un 1 ------> 10 ... Lūdzu, puiši .... Tās ļoti svarīgi darīt iegulto C tikai .... Paldies jau iepriekš

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back