Mana EEPROM lasīt funkcija nedarbojas 16F876A iekšējo EEPROM?

H

hamed8419215

Guest
Hi visiem (Salam) Es vēlos, lai nolasītu no iekšējiem EEPROM no PIC16F876A. I wrote funkciju lasīt un arī funkciju rakstīt. Rakstiet funkcija darbojas naudas sodu, bet lasīt funkcija nedarbojas. Šīs ir manas funkcijas (mikroC PRO): [quote ]//--------- Lasīt EEPROM -------- / / char ReadEEPROM (char EEReadAddress) {EEADR = EEReadAddress; EEPGD_bit = 0 ; RD_bit = 0; asm nop, atpakaļ (EEDATA);} //-------- Rakstīt EEPROM -------- / / par spēkā neesošu WriteEEPROM (char EEWriteAddress, palija EEPROMData) {EEADR = EEWriteAddress; EEDATA = EEPROMData; EEPGD_bit = 0; WREN_bit = 1; EECON2 = 0x55; EECON2 = 0xAA; WR_bit = 1; WREN_bit = 0, savukārt (WR_bit) {asm nop;}} [/Quote] I wrote šo funkciju, tāpat kā PIC16F87xA datu lapas. Es arī atkļūdot to ar Proteus. lasīšanas funkcija EEADR vienmēr ir piepildīta ar 0xA1 nevis EEReadAddress.:?

Ai! nedaudz bug ar lielu slikts rezultāts! Es varu mainīt savu kodu. lasīt funkcija arī darbojas lieliski, bet Proteus EEADR vienmēr ir 0xA1? (Liels paldies).

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 18:00 ---------- Previous post bija 17 : 54 ---------- </span></span>
Mana problēma atrisināta pilnīgi. thanks a lot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back