Man vajag, lai atrisinātu šo vienādojumu. IM1

J

jc2

Guest
Man vajag, lai atrisinātu vienādojumu no skaitļa. Man vajag, lai iegūtu IM1 kā funkcija no citiem objektiem Lūdzu, palīdziet man, kā es varu atrisināt šo vienādojumu?, Kur es varu atrisināt? tas ir vienādojums skaitlis x = IM1, un f = λ; simbolisko objekti vienādojuma lielumi ir: x kp WL VDD av r1 veb1 r2a2 r2a1 veb2 r2b2 r2b1 vt f vo Vai viens vienādojums man palīdzēt thanks

Tur ir programmatūra nosaukta FEMLAB, lai atrisinātu sarežģītu vienādojumu lai gan es personīgi nezinu, kā to izmantot. Bet jūs varat izmēģināt šo.

Hi jc2, grupēšanas noteikumiem, jūs saņemsiet 3. rīkojumu (kubiskā) vienādojumu x. To var atrisināt ar standarta metodēm. Sveicieni Z

Hei, Can u aprakstiet problēmu nepārprotami ... man tas šķiet IM1 jau ir funkcija VDD, vt utt ..

eda_freak: vienādojumu i parādīja ir Im1 kā funkcija no vt, vbe1, Im1, .......; bet es nevēlos Im1 kā funkcija no Im1, es gribu Im1 kā funkcija no citiem priekšmetiem: vt, vbe1, vbe2, r1, r2a2, utt ...... bangash; Kā es varu atrisināt šo vienādojumu, Matlab? paldies

jūs saprotat, ka vēlaties citu mainīgo kā funkciju IM1? Un jūs vēlētos programmu, kas varētu palīdzēt jums to izdarīt? Ja tā, TI-89 kalkulators dara dažas pienācīgas simbolisku stuff (bet jūs izmantojat tonnu mainīgie lielumi) ... Ja Jums ir patiešām bezcerīgs, un tiem nav citas iespējas, jūs varētu pavadīt pusstundu rakstīt visu vienādojumā, mājas logu, izmantojot "atrisina" funkcija šādi: atrisināt (IC1 = (1 / 2) Kn "(W / L )...., Vt) Šajā gadījumā tā varētu mēģināt atrisināt par Vt ... Man ir izdarījušas dažas crazy lietas, izmantojot TI89 ... tas bija uz visiem laikiem man abu veidu to un lai tā varētu izspļaut atbilde .. nekas šajā slikts, bet tas varētu vienkārši strādāt. Pretējā gadījumā, MATLAB (daudz labāk piemērotas darbam) ... ir dažas simboliskas darbības, tostarp kaut ko līdzīgu risināt funkciju TI-89 ... Šeit ir saite: http://www.mathworks.com/access/helpdesk/help/toolbox/symbolic/ch14.html Man ir students versija Matlab un simboliskā stuff, šķiet, darbojas. Pirms var veikt jebkuru risināšanas jums pateikt Matlab, ka vēlaties mainīgais simboliskā (verses vektoru) formā .... saiti parādīti daži piemēri, Good luck, un ceru, ka tas palīdz.

doucadio un bangash, es mēģināju risināt šo vienādojumu ar Matlab (atrisināt), bet es nevarēju, lūdzu, palīdziet man, pateikt man, kā atrisināt šo vienādojumu un, ja jūs vēlaties, lai atrisinātu to es gribētu pateikties jums ..... ............ paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back