Man vajag ārējo spriegumu GPS vienība pēc saskarsme?

A

asic1984

Guest
čau par to, kas ir excperience ar saskarsmi ar GPS, man ir ETREX Garmin vienības man ir nepieciešams piegādāt ārējs spriegums ar GPS vienību, zinot, ka tā jau ir baterijas, lai varētu izmantot RS232 (do RS232 vajadzībām ārējo barošanas avotu kā arī bateriju un GPS) Paldies par palīdzību

Ja jūs vēlaties izmantot GPS īsu laiku, baterijas būs pietiekams, bet, ja jūs vēlaties, lai tā varētu darboties ilgu laiku, tad labāks variants ir izmantot ārējo spēku. Runājot par "RS-232" interfeiss ir bažas, ir jāapzinās, ka lielākā daļa no GPS ierīcēm (ieskaitot Garmin) darbojas tikai 0-5V, ko patiesībā nav nekāda sakara ar "true" RS-232 līmenis. Bet tāpēc iekšzemes iesniegumiem šis līmenis 0-5V, tas ir, bija vieglāk, lai radītu, lielākā daļa no mūsdienu datoru, klēpjdatoriem, uc lasīs šīs ierīces .. Un šī iemesla dēļ (nav pienācīgas RS-232 vadītājs), jums nav nepieciešama ārējā jaudu .. Sveicieni, IanP

čau paldies pārāk daudz IanP u ir reāls atbalsts dzirdēt es nopirku kabeli, kas vietnoteices uz pc ... kad es pasākums izejas no raidot signālu uz pc man tas svārstās no -4,5 un 1,5 spriegumu ... negatīvs ir ok ... bet pozitīvais klāsts ir neliels, jo to, ko es domāju, ir tas, ka normāli, arī man ir nepieciešams zināt, kāpēc ir kā enerģijas pin no GPS uz kabeļa ... tas ir izejas vai ieejas pateicoties pārāk daudz par palīdzību

Lielākā daļa no GPS uztvērējiem ir ieguldījums uz ārējās barošanas. Pirms pievienošanas kaut ko tur pārbaudīt ar lietošanas pamācībā max pieņemamu sprieguma ierīces. Incase jums ir Garmin zīmolu, jūs varat atrast šo tinte ļoti noderīga: http://pfranc.com/projects/g45contr/assemb.htm Sveicieni, IanP

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back