man vajadzētu izmantot RF MOS, lai izvairītos no ķermeņa efektu?

S

sw0ws1

Guest
hi i izmantot 0.18UM180FDKMFC-FDK manā dizains man ir, lai izvairītos no ķermeņa iedarbība, tā man ir nepieciešams, lai savienotu lielāko terminālā NMOS uz tās avots, bet problēma ir process, ir dvīņu labi, lai es varu izmantot RF MOS komplektā? tā ir 4 termināli (s, D, G, B), kad es redzu RF tranzistors izkārtojums ir slāni sauc DNW, vai tas nozīmē "dziļš n labi"? un, ja tā es varu pieslēgt lielāko avots tagad? Nākamajā attēlā parādīts, kad es veicu slānis DNW ir redzama tikai izkārtojumu tranzistors [PIEVIENOJIET] 56.818 [/PIEVIENOJIET] paldies jau iepriekš

Atbilde, šķiet, ir yes.Take apskatīt šo pavedienu, tas palīdzēs jums un jums saprast izmantošanu DNW (dziļi n-labi) slāni: http://www.edaboard.com/thread85902.html Jebkurā gadījumā, uz šiem jautājumiem vienmēr jākonsultējas ar savu tehnoloģiju dokumentāciju.

hi i izmantot 0.18UM180FDKMFC-FDK manā dizains man ir, lai izvairītos no ķermeņa iedarbība, tā man ir nepieciešams, lai savienotu lielāko terminālā NMOS uz tās avots, bet problēma ir process, ir dvīņu labi, lai es varu izmantot RF MOS Komplektā ir 4 termināli (s, D, G, B), kad es redzu RF tranzistors izkārtojums ir slāni sauc DNW, nav? tas nozīmē "dziļš n labi"? un, ja tā es varu pieslēgt lielāko avots tagad? Nākamajā attēlā parādīts, kad es veicu slānis DNW ir redzama tikai izkārtojumu tranzistors [PIEVIENOJIET] 56.818 [/PIEVIENOJIET] paldies jau iepriekš
Šķiet, ka Jūs lietojat dažas variantu 0,18 UMC, man ir izmantots viens to komplekti pirms bet es nekad neesmu redzējis pcell par DNW NFETs lai gan es zinu opcija ir pieejama jebkurā gadījumā, izmantojot RF ierīces vai std ierīce nav nozīmes, ja vien jūs ievērot noteikumus DNW Just piesargāties, izmantojot DNW ierīces, ar tikai 4 termināli, es ļoti iesakām jums atrast veidu, kā iegūt pārējiem diviem termināļiem, piemēram, pievienojot parazitāras diodes un pārbaudes LVS noteikumiem, ja ir iespēja aktivizēt pārbaudi kā jūsu skaitlis, DNW izmantošana ir atkarīga no par komplektu, bet kopumā DNW būtu forma visā ierīci, ko norobežo NW gredzenu slīpo aprakti DNW slāni un izveidot izolētas PW (dažreiz to sauc RW)

Jā, varat to izmantot, bet jums vajadzētu saprast, kas RF MOS patiešām ir. Parasti tas nozīmē, ka ir jānosaka W / L ierīce ar, un to raksturo tikai par šo lielumu. Ja Jums ir nepieciešama 4 termināla mosfet jūs varat izmantot tikai jebkuru ierīci deepNwell. - Problēma būs, ja LVS un KDR atzīst šo ierīci, - bet tam vajadzētu. Spice modelis būtu tādi paši kā jebkura cita MOS par mikroshēmā.

Tas atkarīgs no tā kādu cenu jūs vēlaties maksāt par to. Ja izmantojat papildu RF ierīce, papildu maskas ir vajadzīgas. Un vafeļu izmaksas ir lielākas.

Tas ir atkarīgs, ko izmaksās vēlaties maksāt par to. Ja izmantojat papildu RF ierīce, papildu maskas ir vajadzīgas. Un vafeļu izmaksas ir augstākas.
Papildu maskas RF FETs? Tas nenozīmē, ka gredzens bell, un mēs esam iesnieguši ļoti daudzas dizainparaugus, izmantojot dažādus RF procesu, es nekad neesmu redzējis maskas īpašas RF FETs, jūs varat sniegt piemēru?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back