Man palīdzēt veidot pastāvīga strāvas ķēdēm.

P

paulsingam

Guest
Hi, ..... Man vajag izstrādāt pastāvīgu strāvas mūsu produktu. tā LED vadītāja ķēdē. 350mA shēma ir nepieciešama, spriegums gandrīz 65v. Kā es varu veidot šo?

google tas jūs atradīsiet daudz rezultātu, piemēram,

[Url = http://en.wikipedia.org/wiki/Current_source] Pašreizējā avots - Wikipedia, brīvās enciklopēdijas [/url]

Es domāju, ka jūs varat izveidot pašreizējo spogulis shēma, kas ir kluss viegli projektēt un piedāvā precīzu pašreizējās kā vienu vēlmēm. Spriegums var tikt apmierinātas, kontrolējot atsauces pretestību. Plz meklēšanas pašreizējās spogulis straumes.

Es pieņemu ar pastāvīgu strāvas plūsmu Tu domā, pašreizējais pastāvīgu ar procesu, sprieguma un temperatūras. Ir daži veidi, kā panākt to, kā, 1) dizainparaugs konstantu sprieguma avotu, joslas plaisu vai jūs varat mērogot-up band-plaisu spriegumu izmantojot kļūdas pastiprinātāju un paroli ierīci. Tad izmantojiet šo spriegumu, lai radītu pastāvīga strāvas, izmantojot rezistors (ārēju vai iekšēju). Spogulis pašreizējais lai saņemtu savu pašreizējo avots. Arī jūs varat doties procesa apgriešanu, lai palielinātu precizitāti. 2) Vēl viena metode būtu projektēšana frekvenču trūkumu shēma, tad, izmantojot IPTAT, kas ICTAT un pievienojot tos jūs varat saņemt gandrīz nemainīgu strāvu ar temperatūru. Konstrukcija var būt process, apgriešana. 3) Vēl viens veids varētu būt, radot VPTAT (atkal projektēšana frekvenču trūkumu apriti) un pēc tam piemērojot šo VPTAT pāri MOS tranzistors darbojas lineāri reģionā. Lūdzu, ņemiet vērā, MOS tranzistors darbojas lineāri reģionā būs pretestība visā tā proporcionāls temperatūrai. Tādējādi piemērojot VPTAT / R_mos, kur R_mos ir proporcionāls temperatūrai, jūs varētu saņemt diezgan temperatūras balansētas strāvas avotu. Kā parasti izmanto esošo spoguļus, lai atspoguļotu pašreizējo.

Jūs varat izveidot ļoti labs strāvas avotu vai izlietni, izmantojot bandgap un rezistoru, ti VBG / r. Iepriekš vienādojumu, joslu atšķirība ir konstanta, bet rezistors svārstās daudz. lai samazinātu rezistors izmaiņas visā temperatūras, izmantojiet abas rezistori (ar pozitīvu temp. 1 koeficients un vēl viens ar negatīvu temp. koeficients), jūs iegūsiet labu pašreizējo pāri temperatūrā. Procesa izmaiņas izmantošana apgriešanas. Atā

Pārāk daudz IC dizaineri apkārt. Izmantojiet opamp kontrolēt strāvu caur augstsprieguma N-channel FET un rezistoru sērijā. Sprieguma kritums rezistors ir fedback uz apgriežot ievadi opamp. Dot atskaites spriegumu uz ārpus apgriežot ievadi opamp. Vai jūs izmantojat sprieguma dalītāju vai Voltage Reference IC atkarīga jūsu nepieciešamo precizitāti. Pašreizējā ievada Vref / R.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back