man palīdzēt saskarsmi LCD ar 8051 mikrokontrolleru

E

embebed

Guest
hey, kāds PLZ palīdzēt man izprast inicializācijas kodu saskarsmi lcd es lietoju Keil programmatūru, un es daru plānošanas c valodā, lai gan man ir jālasa daudz inicializācijas programmas rakstītas c, bet es nevaru saprast, kas ir mērķis katras komandas mēs nosūtīsim inicializācijas laikā, un kāpēc mēs nosūta tos, lūdzu, palīdziet man saprast, šīs komandas, lūdzu,

8051 Google LCD un atrast url [url = http://www.8051projects.net/lcd-interfacing/] LCD Tutorial sasaistei ar Mikrokontrolieri: 8051 mikrokontrolleru Projekti AVR PIC Projekti Konsultācijas Ebooks Bibliotēkas kodu [/url]

[Url = http://www.dnatechindia.com/index.php/Code-Library/8051_ASSEMBLY/LCD-Interfacing-To-8051-in-4bit-mode.html] DNS tehnoloģija - LCD saskarnes lai 8051 ar 4 biti režīmā [ / url] ir vēl viena.

Čau Es esmu, kam problēmas Proteus bet interfacein LCD ar AT89C51. Ar šo es esmu pievienojot shēmas diagramma un manu programmu. Lūdzu, palīdziet man iegūt, izmantojot šo. . Paldies jau iepriekš

Lūdzu, lūdzu kāds man palīdzēt šeit. Tā tiešām steidzami .>>>.... Lūdzu

Es, izmantojot LM032L LCD. Esmu pievienots pielikumi manu dizainu ar to. Lūdzu ņemt apskatīt, ka arī. . .

Mana problēma ir tā, ka tad, kad es Stimulēt savu dizainu, izmantojot programmu es esmu rakstiski, tas neparāda neko LCD. Nav pat kursors mirgo, es vēlos zināt, vai tas ir vainas ar savu dizainu vai manas programmēšanas, vai abi. Lūdzu, palīdziet man šajā darbā.

Es devos caur jūsu kodu. Es izskaidrot, ko šīs komandas ir (lai cik man zināms, es esmu arī iesācējs) MOV, # 38h Šī komanda noteiks LCD līdz 8 bitu interfeisu režīmā. Jūs varētu zināt, ka LCD var interfeisa 4 bitu un 8 bitu mode.Also 2 līnijas tiks izmantoti parādīti dati. MOV, # 0EH Tas savukārt uz displeja. Kursors ir ieslēgts ar Kursora mirgošanas off. MOV, # 01h Tas notīrītu displeju. MOV, # 06H Tas pieaugumu kursora pozīciju. MOV, # 80H Tas noteikti DDRAM adresi 0000000. (Sākuma adresi) MOV, # "B" AZvanīšanas DAT NOP AZvanīšanas DELAY MOV, # 'I' AZvanīšanas DAT NOP AZvanīšanas DELAY MOV, # 'N' AZvanīšanas DAT NOP AZvanīšanas DELAY MOV, # 'I' AZvanīšanas DAT NOP AZvanīšanas DELAY Es domāju, ka tas būs redzams "BINI" uz ekrāna. Zināt komandas LCD, tikai google to. Jūs atradīsiet to.

Kā vienu LCD datu lapas ... STEP1: Rakstīt Funkcija, kas [0x38] par iekārtu reģistrā .. [8 bitu interfeiss, vairākas līnijas, 5x7 fonta lielumu] STEP2: Give 4ms kavēšanās Step3: Tāds pats Step 1 Step4: Dodiet 1ms kavēšanās Step5: Tāds pats Step 1 Step6: Uzrakstiet kursoru / displeju maiņu [0x1C] par iekārtu reģistrā ar nokavēšanos .. . [Shift visu displeju stājas tiesības] Step7: Raksti Rādīt ON / OFF kontrole [0x0C] slēdz ar Delay Command reģistrā ... [No kursora un Nr mirgot] STEP8: Ievadiet ievades režīms, kas [0x06] slēdz ar Delay Command reģistrā ... [Palielināt bez Shift] STEP9: Rakstīt Home kursoru [0x02] par komandu reģistrēties Delay ... [Home kursoru] STEP10: uzrakstīt skaidru displeju [0x01] par komandu reģistrā ar nokavēšanos ... [Clear Display] Iepriekš minēto visām lietām nozīme LCD [2x16] inicializācijas ... Visas detaļas tiek skaidri norādīta datu lapā ...

I didn't get simulācijas darba yet. Es mēģināju iepriekš kods arī. Bet tas nav palīdzējis man. Lūdzu, ja to ir kādas konsultācijas par LCD modelēšanas Proteus, let me know. Es gribu steidzama palīdzība.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back