Man palīdzēt ar modificējot drošības sistēmas projekts

K

Kazzam

Guest
i am strādā pie drošības sistēmas projektu, kā daļa no manas kursa mācību ... tas ietver atmel8051 kā galveno galvenajām kuģa ... Man ir izmantoti pamata sensori, piemēram, touch, gaismu, infrasarkano savienojumu, durvju atvēršana, gāzes noplūdi un dažas citas pamata sensori ... es varu zināt, cik daudz var šo projektu mainīt un var kodēt bloķēšanas un atbloķēšanas nav paredzētas šajā ķēdē ... ja jā, cik?

Hi, Sirsnīgi padoms ir padarīt projektu, cik iespējams vienkāršs, bet atbilst prasībām, jūsu mācību programmu, kā arī apstiprinājumu sava projekta rokasgrāmata, tad darīt visu par to savu ar dziļu izpratni par visiem projekta aspektiem, nevis nevis cenšas darīt lielu projektu ar vismaz izpratne par tās darbību. Kad jūs tiešām izstrādāt objektam pat vienkārši meklējat projektam var būt daudzas lietas, lai uzzinātu ārpus jūsu mācību programmu, un laika daudz būs jātērē, ja jūs visu par savu. Tas būs ļoti neērts, ja intervijā jūs nevarat atbildēt uz vienkāršu jautājumu par savu projektu. Regards, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url]

[Quote = laktronics] Hi, Sirsnīgi padoms ir padarīt projektu, cik iespējams vienkāršs, bet atbilst prasībām, jūsu mācību programmu, kā arī apstiprinājumu sava projekta rokasgrāmata, tad darīt visu par to savu ar dziļu izpratni par visiem aspektiem projekta, nevis mēģina darīt lielu projektu, ar vismaz izpratne par tās darbību. Kad jūs tiešām izstrādāt objektam pat vienkārši meklējat projektam var būt daudzas lietas, lai uzzinātu ārpus jūsu mācību programmu, un laika daudz būs jātērē, ja jūs visu par savu. Tas būs ļoti neērts, ja intervijā jūs nevarat atbildēt uz vienkāršu jautājumu par savu projektu. Regards, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url] [/quote] Tas ir lieliski .... paldies ....

Līmeņa sensors temperatūras sensors LVDT slodzes šūnām dūmu detektori spiediena devēji, rotācijas kodēšanas ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back