Man palīdzēt ar aprēķinu SNR

B

bizoo

Guest
Hi i vajadzīga palīdzība par aprēķināšanas SNR, Mana signāls nāk no RF uztvērējs, kas demodulē no augstākās freq uz baseband, signāls ir skaļš un es vēlos, lai aprēķinātu SNR, es var radīt oriģinālu saņemto signālu ar simulācijas, kā arī, vai es varu saņemt oriģinālu pārraidītā signāla formā vēl mikroshēmas (tāda paša veida) tagad, kā man aprēķināt SNR, izmanto signālu no simulāciju vai izmantot vienu no tx pin no saņēmēja IC, un salīdzināt to ar skaļš saņemto signālu . Arī tur ir šis jautājums par to, kā iegūt SNR, salīdzinot skaļš signāls troksnis bezmaksas signālu no osciloskopa jebkura palīdzība ir appreciated br

Jums nepieciešams atrast vidējo un dispersijas no saņemto signālu un aprēķina SNR. Tas ir diezgan standarta metode. Hope this helps

arī faktiski es domāju to pašu sākumā, es biju domājis par ņemot attiecība vidējo signāla tās STD, kā SNR novirze, bet signāls ir nulle nozīmē un SNR ir in-db kurā doesnot jēgas, jo signāls pārliecināts izskatās alright ar nelielām svārstībām, lai gan: s

Domāju, jūs vēlaties, lai pasākuma SNR pie RF uztvērējs produkciju. Pasākums signālam, pie RF recvr izejas jauda, izmantojot kādu iekārtu, jums signāls + Trokšņa jauda (x). Tagad izslēdziet pārvades un atkārto, jums troksni jaudu (y). Pieņemot, ka visi trokšņa piedevas un nekorelē ar signālu, aprēķina SNR kā x / y - 1. Tam piekrītat? -B

nav slikta ideja, bet jūs varat calrify kāpēc x/y-1, no kurienes tas -1 nāk no, un arī pieeja man ir jāpieņem, ka es aprēķināts no signāla PSD iziet no tx pin raidītāja mikroshēmu , tad es devos uz uztvērēju mikroshēmu citu ēku un konstatēja, ka MPD saņemto signālu, tad: SNR = max (PSD pie TX pin) - max (PSD pie saņemtu pin) (db) tas ir ok pieeja?

-1 Nāk no trokšņa dispersiju .. Nepārraida neko .. atrast spēku saņemtais signāls, kas dod jums trokšņa jaudas NP. Tagad nosūta nepieciešamos signāla signāla jaudas SP SP = Kopā saņemts jauda (RP), NP SNR = SP / NP = RP / NP -1

Jums metodei vajadzētu strādāt, bet jums ir veikt dažas korekcijas darock, protams, pareizi, un tāpēc tas ir jāiekļauj savā calc, ja SNR ir augsta. otrkārt, PSD pilnvaro noteiktā frekvencē. Dont zināt, kāpēc jūs lietojat max. Kas max tas ir, tas ir maksimālais pāri biežumu vai dažādu mērījumu veic dažādos laikos max? Tā kā mums ir pienākums atrast pilnu jaudu, mēs varētu Apkopojot (integrētu) PSD visās nozīmīgu frekvences. -B

kā bulx teica izslēdziet pārvades un atkārto, jums troksni jaudu (y). bet, ja es nevaru saņemt troksni jauda (y), un var iegūt signāls + Trokšņa jauda (x) tikai, kā es varu calc SNR?

faktiski i am kļūst tāda pati problēma, es varu piekļūt tikai signālu, kad tas ir pārveidots atpakaļ baseband frekvences, tāpēc, ja es apstājos trasnmissioon un uzraudzīt, ka prin, visi man saņemsiet būs troksnis, kas ir iet cauri AGC un tai būs pats šķietamo jaudu, kā signālu, un tas lāpstiņu mani pārāk, kā nokļūt līdz trokšņa jaudu pēc tam?

Hi guys, pastāv trieciens mazliet šeit, strāvas mērītāja rādījumiem ir bijis, izmantojot, ir kļūdains, un tas dod lielas novirzes no iepriekšējās vērtības tagad visi man ir signāli sev iekšā osciloskopa, un to PSD, vai ir veids, kā atrast SNR ar psd un nav atbildējusi uz šiem darned jaudas mērītāji

Es pieņemu, jums ir paraugi saņemtais signāls uz ilgu laiku (1000s simbols laiku). Es arī pieņemu, jūs varat atrast sākuma simbola periodā. Tagad vidēji ilgu laiku simboliem, un tad jums vajadzētu saņemt signāla amplitūda diezgan precīzi, jo troksnis vidējo out. Tagad zinot signāla formu, amplitūdu un periodu, jūs varat atrast savu varu. Tagad jūs varat atņemt saņēma pilnvaras no signāla jaudu un saņemt trokšņa jaudu. Tas, protams, uzņemas trokšņa piedevas un nekorelē ar signālu. -B

hello var any1 palīdzēt man es esmu, izmantojot kadence spoks cik cikli i jāmodelē ADC, lai aprēķinātu SNR !!!!! Un kā aprēķināt SNR, SNIAD !!!!! kas darbojas man vajadzētu izmantot psd vai DFT funkciju caluculator !!!!!

hello var any1 palīdzēt man es esmu, izmantojot kadence spoks cik cikli i jāmodelē ADC, lai aprēķinātu SNR !!!!! Un kā aprēķināt SNR, SNIAD !!!!! kas darbojas man vajadzētu izmantot psd vai DFT funkciju caluculator !!!!!
Man ir tāda pati problēma, var kāds augšupielādēt dažas apmācība dokumentus, kas saistīti ar kalkulatoru funkcionēšanu, Cadence.

Man ir tāda pati problēma, var kāds augšupielādēt dažas apmācība dokumentus, kas saistīti ar kalkulatoru funkcionēšanu, Cadence
Kā nonākt pie secinājuma par ieguldījumu biežuma ADC ?????????. kā izvēlēties bin par FFT ??????? cik cikli 1 shud modelētu inorder atrast troksni veidošanā ??????

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back